نتیجه بدست آوردن علم حقیقی عبودیت و تواضع می‌باشد

حجت‌السلام والمسلمین سیداسماعیل شاکر، امام جمعه اردکان، در سخنانی گفت: عبودیت و بندگی در مسیر خدا و تواضع نتیجه و ثمره علم حقیقی است و عالمی که تواضع ندارد، علم واقعی را کسب نکرده و نتیجه علمش فقط در داشتن مدرک خلاصه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / یزد، نشست اخلاق با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل شاکر، امام جمعه اردکان، در جمع اساتید مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اردکان برگزار شد.

حجت‌السلام والمسلمین شاکر با اشاره به در خطر بودن تمامی اقشار در وسوسه شیاطین گفت: انسان‌های متدین نیز مانند سایر انسان‌ها در خطر لغزش از سوی شیطان هستند، چنانکه امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «آفَةُ الدِّینِ : الحَسدُ و العُجْبُ و الفَخْرُ» بنابراین ضمانت عاقبت بخیری برای شخصی صادر نشده است و انسان دیندار باید از ایمان و باور خود تا آخر عمر محافظت کند.

وی با اشاره به اینکه حسد سرآمد بلاهای بشر است و شیطان توانسته با آن انسان های بزرگ را فریب دهد، بیان کرد: حسد سبب لغزش یکی از فرزندان حضرت آدم (علیه السلام) شد و از سویی عُجب که سبب انحراف خود شیطان شد.

حجت‌السلام والمسلمین شاکر افزود : یکی از راههای رهایی از رذایل اخلاقی کسب علم حقیقی می‌باشد و علم واقعی صرف درس خواندن نیست بلکه شامل عملیاتی کردن علوم دینی است و از برکات آن رهایی از حسد، عُجب و فخر خواهد بود.

وی با بیان اینکه عبودیت و بندگی در مسیر خدا و تواضع، نتیجه و ثمره علم حقیقی است، تصریح کرد: عالمی که هنوز دچار عُجب است و تواضع ندارد، آشکار است که علم واقعی را کسب نکرده و نتیجه علمش فقط در داشتن مدرک خلاصه می‌شود.

امام جمعه اردکان اظهار کرد: فرد عالم با خواندن درس، حکمت دستورات الهی را درک می‌کند و تسلیم امر خدا است، درحالیکه مردم عادی نسبت به برخی احکام الهی بینش کافی نداشته و دنبال چرایی آن هستند .

وی در پایان خاطر نشان کرد: انبیاء و اولیای الهی اگرچه همواره تسلیم محض خدا بودند؛ اما همواره عاقبت بخیری را از خداوند می‌خواستند، همان‌طور که در آیات قرآن بدان اشاره شده است:« یَـأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ ٱتَّقُواْ ٱللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِۦ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنتُم مُّسلِمُونَ؛ ای کسانی که ایمان آورده اید، از خدا، آن گونه که شایسته پروای از اوست پروا کنید، [بر آن باشید که] جز مسلمان نمیرید.»

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha