معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در همایش از مدینه تا قدس گفت: از بهترین و مهمترین ظرفیتهای ما در عرصه کنشگری فرهنگی و تبلیغی، قرارگاههای فرهنگی است که باید راهبر فرهنگ و تبلیغ در محیط پیرامونی خود باشند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزهها علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین آرش رجبی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در همایش «از مدینه تا قدس» در ابتدای سخنان خود و پس از خیر مقدم به میهمانان، مبلغان و مدیران مدارس و مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به دلیل برگزاری این همایش گفت: این جلسه که به همت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و حوزه علمیه خواهران استان قم برگزار شده، برای سه علت شکل گرفته است. اولین موضوع اجلال و تکریم از فعالان اربعین است که در این زمینه زحمت کشیدهاند.
وی گفت: ما در اربعین گذشته ۱۱۰مبلغ فعال داشتیم که با هماهنگی و راهبری معاونت فرهنگی و همکاری بزرگواران در استانهای که در این زمینه زحمت کشیدند، در ایام اربعین در عراق فعالیت میکردند. همچنین کمیته فرهنگی ستاد اربعین جناب حجت الاسلاموالمسلمین احمدی و همکارانشان نیز در این زمینه حمایتهای خوبی داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی در ادامه بیان کرد: سال قبل با همکاری و با راهبری قرارگاههای فرهنگی مدارس علمیه ما در سراسر کشور که هشتاد قرارگاه فرهنگی همکاری کردند، با محوریت کتاب «هوای حوا» که موضوع کتاب مرتبط با عرصه عفاف و حجاب است، توانستند در عرصه تبلیغ دانشآموزی ایدهپردازی کنند و فعالیتهای بسیار خوبی را انجام دادند، از جمله تولید پادکستها و نمایشهایی که شکل گرفت و تئاترهایی برگزار شد، همچنین مسابقات کتابخوانی نیز در این زمینه برگزار شد که منتخبین و برگزیدگان این قرارگاههای فرهنگی امروز و در این همایش مورد تکریم قرار خواهند گرفت.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران افزود: در همایش امروز با تدبیر مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم از مبلغانی که دارای پنج فرزند به بالا هستند به عنوان «شکوه مادری» امروز تقدیم و اجلالی انجام خواهد شد.
وی گفت: با لطف الهی و با عنایت امام زمان(عج) و همراهی خوب همه استانها و حمایتهای ویژه مدیریت مرکز در زمینه تبلیغ، کارهای زیربنایی و زیرساختی بسیار خوبی آغاز شده و در حال شکلگیری است که ادامه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی افزود: در سه عرصه به طور خاص سازماندهی و شبکه سازی تبلیغی صورت گرفته و هدف هم، حمایت از همه فعالیتهای تبلیغی و شتاب دادن به فعالیتهای تبلیغی است و در این زمینه تعاملات خوبی با مرکز خدمات به دفتر شهریه مقام معظم رهبری و سایر ارگانها از جمله دفتر تبلیغات اسلامی و سایر سازمانهایی که در این زمینه فعال هستند داشتهایم و داریم و در این عرصه همراه سازماندهی و شبکهسازی، مسئله آموزش و توانمندسازی صورت میگیرد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران گفت: در حال حاضر با هماهنگی دفتر تبلیغات در حال شکلگیری گروههای تبلیغی و ساماندهی مبلغان فردی و گروههای خاص تبلیغی هستیم، از جمله راویان پیشرفت که اخیراً نیز ۳۰ نفر از برگزیدگان در اردوی جنوب برای بازدید از پیشرفت کشور در عرصه های پتروشیمی و مخازن تشریف بردند. در زمینه زباندانان نیز ساماندهی بسیار خوبی در حال شکلگیری است، همچنین در حوزه مبلغان فضای مجازی و سایر عرصهها که به لطف خدا همپای با آموزش و توانمندسازی مبلغات در سراسر کشور، همزمان سازماندهی و شبکهسازی صورت میگیرد.
وی افزود: یکی از بهترین و مهمترین ظرفیتهای ما در عرصه کنشگری فرهنگی و تبلیغی، قرارگاههای فرهنگی است. مدارس ما در عرصه فرهنگی تبلیغی، علاوه بر فعالیتها و رسالت های داخلی خود که عمدتاً متمرکز در حوزه تربیت است، باید راهبر فرهنگ و تبلیغ در محیط پیرامونی خودشان نیز باشند که بسیاری از مدارس ما در این عرصه فعال هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی در پایان سخنان خود گفت: در ایام فاطمیه و به یاری خداوند متعال تعدادی از مبلغان خواهر ما با همکاری دفتر تبلیغات اعزام خواهند شد. پروندههایی که با همکاری خود بزرگواران در حوزههای علمیه خواهران شکل گرفته و در سراسر کشور ان شاءالله در این ایام فعالیت خواهند کرد.
انتهای پیام/
نظر شما