آقای محمد جوانی، استاد دانشگاه گفت: در عرصه جنگ شناختی است که تمامی افکار، گفتار و زندگی مردم را رصد و جهتدهی میکنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / مازندران، آقای محمد جوانی، استاد دانشگاه، در همایش بصیرتی با موضوع "جنگ شناختی در عصر هوش مصنوعی" در جمع اساتید، کادر، طلاب و دانشجویان و عموم مردم، به همت مدرسه علمیه تخصصی شهید مطهری رحمتاللهعلیه و با همکاری دانشگاه آزاداسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: هوش مصنوعی در عرصههای آموزش، اقتصاد، طب، ورزش و ... کاربرد دارد، اما مهمترین جنبه آن که میتواند موجب آسیب به جامعه شود، عرصه جنگ شناختی است که تمامی افکار، گفتار و زندگی مردم را رصد و جهتدهی میکند و طبق آن ضعفهای جامعه مورد تهاجم دشمن قرار میگیرد.
وی افزود: جنگ شناختی مادر جنگها شناخته شده و بعد از جنگ زمینی، هوایی، دریایی، فضایی و سایبری، ششمین و مهمترین جنگ است که در ذهن مردم ایجاد میشود.
استاد دانشگاه با پخش کلیپ به بیان و پاسخ شبهاتی که ذهن نسل امروز را درگیر کرده، اشاره و بیان کرد: عرصه جنگ شناختی این قدرت را دارد که از فتح نظامی، تلقی شکست و از شکست، تلقی فتح را در ذهن مردم تداعی کند؛ انشقاق و اختلاف در جامعه در سایه جنگ شناختی انجام میشود و بزرگترین آسیب را به جامعه وارد میکند که جامعه را به جنگ داخلی و فروپاشی میکشاند و یک جامعه منسجم را از هم گسیخته و تکهتکه میکند.
آقای جوانی با اشاره به فعالیت هوش مصنوعی و ایجاد حباب اطلاعاتی در ذهن فرد و سوق دادن به باورها و گرایشات نادرست تاکید کرد: وظیفه نیروی انقلابی این است این حبابها را بشکند و در دادن اطلاعات درست در باورهای نادرست جامعه ایجاد تردید کند و به افراد این قدرت را بدهد که ابتدا ببیند، بشنوند و بهترین را انتخاب نماید تا جامعه از این آسیبها در امان باشد.
انتهای پیام/
نظر شما