برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها به میزبانی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کرمان حجت الاسلام و المسلمین علیدادی و با حضور بانوان حوزه علمیه خواهران کرمان و همسران کادر و اساتید حوزه علمیه برادران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ مرکزی، جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها به میزبانی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کرمان حجت الاسلام و المسلمین علیدادی و با حضور بانوان حوزه علمیه خواهران کرمان و همسران کادر و اساتید حوزه علمیه برادران برگزار شد.

در این جشن که با حضور تمامی کادر مدیریت استان و مدیران، اساتید و کادر مدارس علمیه خواهران کرمان مزین شده بود، پس از سخنرانی و ایراد سخنان نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر کرمان، مدیران مدارس به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

خانم فاطمه معین الدینی مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها کرمان در ابتدای سخنان خود با تبریک میلاد با سعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن و مادر اظهار داشت: تحصیل بانوان در حوزه‌های علمیه از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی است، بیانات امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری حفظه الله در این زمینه بیانگر جایگاه ویژه مدارس علمیه خواهران است.

وی افزود: نخستین و مهم‌ترین دستاورد مدارس علمیه خواهران گسترش دینداری در خانواده و جامعه است این مهم در سایه تلاش‌های اساتید کادر و طلاب مدارس به دست آمده است و برای موفقیت در این مسیر می‌طلبد نکاتی را مدنظر قرار دهیم.

معین الدینی ادامه داد: از دیرباز عالمان راستین اخلاق را رکن اساسی مدارس علمیه می‌دانستند و از آن به عنوان اکسیر اعظم یاد می‌نمودند. برهمین اساس توجه به درس اخلاق در مدارس علمیه خواهران متناسب با ظرفیت و روحیه زنانه، پرورش بعد روحانی و تقویت جنبه‌های پسندیده اخلاقی در دانش پژوهان علوم دینی خواهر از اهداف اولیه نظام علمی و تربیتی این حوزه ها است. لذا از نماینده محترم ولی فقیه درخواست می‌شود که زمینه حضور اساتید اخلاق برجسته را در مدارس علمیه خواهران فراهم آورند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها کرمان اظهار داشت: در مدارس علمیه خواهران پژوهش‌های متعددی صورت می‌گیرد و بسترسازی برای استفاده از این پژوهش‌ها در جامعه مسئله ضروری است.

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

در ادامه خانم راضیه محمدی مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان به ایراد سخن پرداخته و گفت: حوزه علمیه خواهران، یک مأموریت معنوی دارد و آن رسیدگی به حوزه زن و خانواده است، اگر مادر خانه، مجهز به سلاح علم و ایمان باشد و روش تعامل با همسر و تربیت فرزند را به درستی فرا گرفته باشد، خانواده و جامعه به درستی سمت و سو خواهد گرفت و بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی با اشاره به این مطلب که سالهاست مطالعاتی در زمینه  نظام جامع تربیت دختران آغاز شده، بیان کرد: نیاز است که هر چه سریعتر این مطالعات، مبتنی بر آموزه های دین اسلام،  به یک نظام واره نهایی تبدیل گردد تابتوان آگاهی های دختران را نسبت به نقش اصلی و وظیفه اصلی خویش که همان پرورش نسلی سالم و توحیدی است افزایش دهیم.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان ادامه داد: نیاز است که دختران ما، علم را در حوزه اخلاق فرا گیرند؛ تا دختران ما به راحتی سواره نظام و پیاده نظام جریان بیگانگان قرار نگیرند.

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

سپس خانم معصومه حاجی مقصودی مدیر مدرسه علمیه تخصصی رکن الهدی کرمان به تبیین بحث آینده پژوهی پرداخته و تصریح کرد: آینده پژوهی یکی از ابزارهای مهم برای شناخت و تحلیل روندها چالشها و فرصتهای پیش رو، از جمله مسائل فرهنگی مرتبط با بانوان است.

وی افزود: آینده پژوهی در حوزه توسعه فرهنگی مسائل بانوان می تواند به چندین شکل نقش آفرینی کند: یک، روندهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تأثیر گذار بر وضعیت زنان را شناسایی و تحلیل کرد. این روندها شامل تغییرات در ارزشها نقشها و انتظارات اجتماعی از زنان است.

حاجی مقصودی ادامه داد: پیش بینی چالشها و مشکلات بالقوه ای که ممکن است در آینده برای بانوان کشورمان ایجاد شود، دومین عامل است، که شامل مسائل اقتصادی، حقوقی و اجتماعی می شود. این مورد ممکن است بر روند توسعه فرهنگی تأثیر بگذارد. عامل سوم این است که، با تحلیل و پیش بینی می توان راهکارهای مؤثر برای ارتقای فرهنگ و بهبود وضعیت زنان پیشنهاد و توسعه داد. این راهکارها ممکن است شامل توسعه سیاست های فرهنگی و اجتماعی، برنامه های آموزشی و ایجاد شبکه های حمایتی با تاکید بر آموزه های دین مبین اسلام باشد.چهارم، با آگاهی از مسائل و نیازهای بانوان می توان سیاست ها و برنامه ها را به گونه ای طراحی کرد که به توسعه فرهنگی و اجتماعی این قشر مطابق دستورات قرآن و عترت کمک کند.پنجم، کمک به تقویت مشارکت بانوان در فرآیندهای تصمیم سازی فرهنگی و اجتماعی که این مشارکت نقش مهمی در شکل دهی به آینده و بهبود وضعیت فرهنگی بانوان دارد.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی رکن الهدی کرمان ادامه داد: به طور کلی، آینده پژوهی می تواند به عنوان یک ابزار کلیدی در توسعه فرهنگی و ارتقاء وضعیت بانوان عمل و به درک بهتری از نیازها و چالش های این قشر در آینده کمک نماید.

وی اظهار داشت: طلاب خواهر به عنوان بخش مهمی از جامعه فرهنگی که می توانند نقش مهم و مؤثری در ارزش‌های دینی و مهارتهای زندگی، ترویج علوم و معارف دینی، تقویت هویت اسلامی و اخلاقی بانوان در جامعه داشته باشند می توانند با نقد و بررسی مسائل اجتماعی فرهنگی و سیاسی به ایجاد گفتمان های جدید مطابق شئون دینی و ملی کمک و در تصمیم گیری های اجتماعی نقش آفرینی و به تغییر نگرشها و سیاستها کمک کنند و در نهایت با بهره گیری از دانش دینی و مهارتهای خود در توسعه فرهنگی مسائل مرتبط با بانوان نقش مؤثری ایفا نمایند. این مهم تحقق نمی یابد مگر با همت مسئولان دغدغه مند که زمینه پژوهش‌هایی را با رویکرد بومی در حوزه علمیه خواهران فراهم سازند که در مواجه فرهنگی با واکنشهای اسلام ستیزانه دچار شوک نشود.

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

در پایان از تمامی حاضرین در جلسه، با اهدای هدایا و لوح تقدیر تجلیل شد.

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا سلام‌الله علیها در کرمان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha