معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(سلاماللهعلیها) نمین گفت: امروزه عامل دینگریزی بسیاری از جوانان خانوادهها هستند، چراکه با عدم احساس مسئولیت در قبال انحرافات دینی با افکار و اندیشههای آلوده فرزندانشان را به گمراهی میکشند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای های علمیه خواهران/اردبیل، نشست پژوهشی با موضوع «نقش خانواده در دینگریزی فرزندان» در مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(سلاماللهعلیها) نمین و با ارائه خانم سمیه جاوید معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) نمین برگزار شد.
خانم سمیه جاوید در ابتدای نشست گفت: دینگریزی فرزندان محصول غفلت والدین از مسائل دینی و معنوی است اگر والدین در زندگی نسبت به آموزههای دینی تسامح ورزند فرزندان از انجام واجبات و ترک محرمات خودداری خواهند کرد.
وی افزود: نقش والدین در هویتبخشی به انسجام ماهیت دینی فرزندان انکارناپذیر است و از التزامهای تربیت دینی فرزندان رفتار صحیح و آگاهانه والدین است که با کنترل کردارشان از ورود ویروسهای مخرب اخلاقی و اعتقادی به فضای معنوی خانواده جلوگیری میکنند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(سلاماللهعلیها) نمین، بیان داشت: از عوامل اثرگذار خانوادهها در جریان زندگی، تنظیم ابعاد زندگی در چارچوب تربیتی مکتب اسلام است با عملکردهای افراطی و تفریطی والدین، فرزندان تمایلی نسبت به فراگیری واجبات الهی نخواهند داشت و همچنین رفتارهای خشن والدین به وادارکردن فرزندان برای انجام تکالیف دینی نتیجه معکوس میدهد.
جاوید اضافه کرد: امروزه عامل دینگریزی بسیاری از جوانان خانوادهها هستند چراکه با عدم احساس مسئولیت در قبال انحرافات دینی، با افکار و اندیشههای آلوده فرزندانشان را در مسیرهای گمراهی قرار میدهند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران نمین با بیان اینکه مسیر صحیح هدایت فرزندان تربیت درست والدین است، تصریح کرد: والدین بایستی سیره زندگی اهل بیت(علیهمالسلام) را در خانواده خود نهادینه کنند چراکه با تربیت دینی، گامهای استواری در تثبیت آینده اسلامی فرزندان خواهند برداشت.
نظر شما