دانش‌آموختگان در عرصه فرهنگی باید از حمایت‌های نخبگان بهره مند شوند

معاون فرهنگی تبلغی حوزه علیمه خواهران هرمزگان گفت: باید شرایطی فراهم شود که دانش آموختگان نیز از حمایت‌های نخبگانی بهره‌مند شده و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی پرونده آن‌ها بسته نشود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم محسن زاده معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران هرمزگان در نشست مدیر و معاونان با حضور حجت الاسلام والمسلین عماد، رئیس امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه کشور بیان داشت: ضرورت دارد شرایطی که در آیین نامه نخبگان لحاظ شده اصلاح و بازبینی شود؛ چرا که احصاء برخی از بندهای آیین نامه برای خواهران معنایی ندارد و به نظر می رسد با محوریت حوزه علیمه برادران تدوین شده است.

عضو استعدادهای برتر ناب یک، اظهار داشت: از شما درخواست داریم مصاحبه های استعدادهای برتر در خود استان صورت بگیرد؛ چرا که انجام مصاحبه به صورت مجازی به دلیل قطع و وصلی های احتمالی و اشراف نداشتن مصابه گر از طلبه، به ضرر طلاب استان ها تمام خواهد شد.

خانم محسن زاده ضمن اشاره به شرایط مصاحبه استعدادهای برتر بیان داشت: یکی از شروط اصلی ثبت نام نخبگان، در حال تحصیل بودن طلاب است، اما این شرط برای خواهران نیاز به بازبینی دارد؛ چرا که طلاب غالباً زمانی به عرصه تبلیغ ورود خواهند کرد که درسشان تمام شده باشد و این زمان از امتیازات عرصه نخبگانی و استعدادهای برتر بی ‌بهره خواهد ماند، بنابراین باید با توجه به فعال بودن و پویایی طلاب در توانمندسازی خود، ملاکی برای ناب فرهنگی لحاظ شود که مبلغان خواهر فعال هم بتوانند در این عرصه شرکت کنند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران هرمزگان ساماندهی مبلغین و داشتن کد برای نخبگان را از ضروریات دانست و اذعان کرد: اگر برای نخبگان کد تعریف شود می‌توانند با وارد کردن کد از ظرفیت کتابخانه‌ها، سایت‌ها و... استفاده کنند.

خانم محسن زاده در پایان ضمن بیان دغدغه خود در عرصه پویایی استعدادهای برتر، بیان داشت: دغدغه ما این است که طلاب نخبه‌ای که به دلیل فارغ التحصیل شدن، پرونده آنان ملغی شده است، فعال گردد و مورد حمایت‌های معنوی مرکز نخبگان قرار گیرند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha