مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) شهرستان پارسآباد پژوهش در اندیشههای دینی و اجتماعی را در همگرایی و اقتدار ملتهای مسلمان اثرگذار دانست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/اردبیل، نشستی علمی با عنوان «پژوهش، اندیشه جامع دینی، همگرایی و اقتدار جهان اسلام» در مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد برگزار شد.
خانم حبیبه شاهنده در این نشست گفت: پژوهش در اندیشههای دینی و اجتماعی نقش کلیدی در همگرایی میان ملتهای مسلمان دارد و زمینهساز اقتدار و همبستگی جهانی مسلمانان میشود.
وی با اشاره به اهمیت پژوهش در اسلام، افزود: تحقیق و پژوهش بهعنوان عنصر قوام بخش هر جامعهای، علاوه بر کمک به رشد و بالندگی جامعه، مسیر غلبه دشمنان را سد میکند.
مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام)، تصریح کرد: داشتن روحیه پژوهشی از جمله اصلیترین و بنیادیترین موضوعات در اندیشه سیاسی و فرهنگی است.
خانم شاهنده بیان داشت: برافراشتن پرچم برادری و اتحاد در بین مذاهب اسلامی و فرقهها، ترویج سنتهای اسلام، یکپارچگی مقابل دشمنان، تامین امنیت و آرامش در جوامع اسلامی و انسانی از برکات و دستاوردهای پژوهش و تحقیق در جوامع اسلامی است و سبب زمینهسازی تبدیل اختلافات به فرصتها با هدف رشد و توسعه جهان اسلام در زمینههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی میشود.
استاد مدرسه علمیه خواهران پارسآباد با تأکید بر ضرورت تبیین نقش پژوهش در اقتدار جهان اسلام، گفت: پژوهشهای علمی و دینی به فهم عمیق از دین، ارزشهای الهی و معرفی الگوهای مناسب در این زمینه سبب شده و زمینه رشد و توسعه دستاوردهای جهان اسلام در همه زمینهها را فراهم میکند.
انتهای پیام/
نظر شما