معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران گفت: وقتی ویژگیهای آموزشی در تدوین مدنظر قرار گیرد، ترجمه بلاغی در حدیث استفاده شود و درس با رویکرد کاربردی و مهارتی ارائه شود؛ زمینهای میشود تا طلاب حلاوت حدیث و کلام اهل بیت علیهم السلام را بچشند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم صدیقه افشار در مراسم رونمایی از کتاب دانشهای حدیثی جلد ۱ و ۲ که در سالن جلسات شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد طی سخنانی اظهار کرد: این کتاب بعد از استماع نظر اساتید در مدارس علمیه سراسر کشور در خصوص علم حدیث، در فاصله کمتر از یک سال آماده شد که جای تشکر و قدردانی دارد.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: یکی از مهم ترین مسائلی که باید به آن باید رسیدگی شود، عدم توجه به مؤلفه بسیار مهم متون درسی در یک برنامه آموزشی است و این کاستی بسیار محسوسی است در عدم نارضایتی طلاب و عدم بهرهمندی از دانش مرتبط و وقتی ویژگیهای آموزشی در تدوین مدنظر قرار بگیرد و ترجمه بلاغی در حدیث استفاده شود و درس با رویکرد کاربردی و مهارتی ارائه شود زمینهای میشود تا طلاب حلاوت حدیث و کلام اهلبیت علیهم السلام را بچشند و به این رشته علاقهمند شوند.
وی عنوان کرد: از اینکه این اشکال در متن جدید اصلاح شده به سهم خود قدردانی کرده و انشاالله این شروع یک حرکت بابرکت برای درسهای مرتبط با رشته و گرایش حدیث باشد.
افشار در ادامه افزود: از امسال به تدریج گرایش قرآن و حدیث را در سطح دو شروع میکنیم و در سالهای بعد نیز توسعه رشتههای سطح ۳ و ۴ را خواهیم داشت و قدم اول را برای پربار کردن غنای علمی و روش این درس خاص در نظر داریم.
انتهای پیام/
نظر شما