
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران از اتمام طراحی پیش نویس نظام فرهنگ و تبلیغ خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران در گفتوگویی اظهار کرد: در راستای راهبرد شماره یک برنامه پنج ساله معاونت فرهنگی تبلیغی (بهسازی نظام فرهنگ و تبلیغ) با هدف ارتقاء کمی و کیفی زیرساختها،«تدوین و طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ »در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی بیان کرد: حوزه های علمیه خواهران، نهادی است متعالی و پیشرو در ارائه جامع و متقن اسلام ناب محمدی در سطح ملی و فراملی، که در فهم، تبیین، تبلیغ و ترویج دین، فرهنگ و اندیشه اسلامی در عرصه زن و خانواده و نقش آفرینی در اعتلای نظام اسلامی، محور است.
وی افزود: طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ به منظور تقویت متناسب ظرفیتها و زیرساختهای تبلیغ و ترویج فرهنگ، ارزشها و معارف ناب اسلام در تمامی سطوح و عرصهها؛ به منظور تحقق چشم انداز و اهداف کلان اسناد راهبردی، در دستور کار قرار گرفته است.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: پیش نویس این سند بر اساس مصوبه ۱۷۵ شورای سیاستگذاری و اسناد راهبری نظام فرهنگ و تبلیغ تنظیم شده است.
وی مطرح کرد: نظام فرهنگ و تبلیغ بر اساس اسناد راهبری با هدفِ فرهنگسازی و ترویج آموزههای قرآن و سنت نبوی و اهل البیت؛ صیانت عالمانه، هوشمندانه و روشمند از اسلام ناب محمدی در برابر شبهات، بدعتها، خرافات و اندیشههای انحرافی به ویژه در حوزه مسائل زن و خانواده؛ پاسخگویی عالمانه و مؤثر به سؤالات و نیازهای دینی جامعه مخاطب؛ تعمیق و درونیسازی اعتقادات، اخلاق و سنتهای اسلام ناب محمدی و ارزشهای انقلاب اسلامی در جامعه مخاطب؛ ارائه تصویری جامع و روشن از الگوی زن مسلمان و تحقق سبک زندگی اسلامی و تمدن نوین اسلامی طراحی و تدوین شده است.
خانم جاویدی، رئیس اداره مطالعات فرهنگی نیز طی سخنانی اظهار کرد: پس از ابلاغ آیین نامه تدوین نظامات، کارگروه تخصصی طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ در اواسط سال ۱۴۰۲ تشکیل شد.
وی با بیان این که این کارگروه با محوریت معاونت فرهنگی و با حضور افراد مرتبط و کارشناسان امر تبلیغ برگزار شد، درباره شرح وظایف کارگروه تخصصی طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ توضیح داد: پیش نویس تمامی مراحل مرتبط با فرآیند طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ در اداره مطالعات فرهنگی تهیه شد و در کارگروه طراحی نظام طی حدود ۷۰۷۰ جلسه ۲۲ ساعته مورد بحث و بررسی کارشناسی و تخصصی قرار گرفت.
رئیس اداره مطالعات فرهنگی ادامه داد پس از ابلاغ آیین نامه تدوین نظامات، کارگروه تخصصی طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ در اواسط سال ۱۴۰۲ تشکیل شد.
وی خاطرنشان کرد: این کارگروه با محوریت معاونت فرهنگی و با حضور افراد مرتبط و کارشناسان امر تبلیغ برگزار و پیش نویس تمامی مراحل مرتبط با فرآیند طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ در اداره مطالعات فرهنگی تهیه شد و در کارگروه طراحی نظام طی حدود ۷۰ جلسه ۲ ساعته مورد بحث و بررسی کارشناسی و تخصصی قرار گرفت.
خانم جاویدی ادامه داد: پیش نویس طراحی نظام فرهنگ و تبلیغ در اواخر دی ماه به اتمام رسید و جهت فرآیند تصویب خواهی ارسال شد که مصوبات کارگروه شامل مواردی همچون تصویب موضوع نظام فرهنگ و تبلیغ؛ تصویب اولویتبندی جامعه هدف و مخاطبِ امر تبلیغ؛ تصویب مؤلفه های نظام فرهنگ و تبلیغ؛ سه ساحتی بودن نظام فرهنگ و تبلیغ؛ شبکهای دیدن ساحتها؛ تعیین ساحتهای نظام فرهنگ و تبلیغ از لحاظ محتوایی؛ تعیین ساحتهای نظام فرهنگ و تبلیغ از لحاظ روشی؛ تعیین ساحتهای نظام فرهنگ و تبلیغ از لحاظ محیطی؛ تعیین ضوابط کلی مؤلفه راهبری و برنامهریزی فرهنگی تبلیغی؛ تعیین ضوابط کلی مؤلفه ساماندهی فردی و گروهی مبلغان است.
وی افزود: از دیگر مصوبات می توان به تعیین ضوابط کلی مؤلفه ارتقاء و توانمندسازی علمی و مهارتی مبلغان؛ تعیین ضوابط کلی مؤلفه تعاملات، حمایت و پشتیبانی مبلغان؛ تعیین نقشهای نظام فرهنگ و تبلیغ؛ تعیین نقشآفرینان نظام فرهنگ و تبلیغ؛ تعیین ذی نفعان نظام فرهنگ و تبلیغ؛ تعیین ارتباطات و تعاملات درونی و بیرونی نظام فرهنگ و تبلیغ اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما