
نشست اخلاقی با محوریت بررسی کلیدهای خیر و ایمان در آموزههای اسلامی در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (سلام الله علیها) دولت آباد و با حضور استاد اخلاق حوزههای علمیه اصفهان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / اصفهان، حجتالاسلام حسین مرتضویپناه استاد اخلاق حوزههای علمیه اصفهان در نشست اخلاقی با محوریت بررسی کلیدهای خیر و ایمان در آموزههای اسلامی در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون (سلام الله علیها) دولت آباد به تحلیل چهار کلید اصلی که به عنوان «مفاتیح الخیر» شناخته میشوند، پرداخت.
وی با اشاره به نقل قولی از شیخ عباس قمی، مفهوم حیا را به عنوان «مفتاح اهل عالم» معرفی کرد و گفت: حیا ده جزء دارد که نه جزء آن در خانمها است و جامعهای که زنان آن بیحیا شوند، به خطر میافتد.
حجتالاسلام مرتضویپناه همچنین به چهار خاکریز ایمان شامل نماز، حیا، دل رحم و امانتداری اشاره کرد و تأکید کرد که این عناصر باید در زندگی انسانها حفظ شوند.
استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان در ادامه به توضیح چهار کلید خیر پرداخت و اولین عامل را حیا معرفی کرد و گفت: حیا، مفتاح کل خیر است و اگر حیا به شکل انسان درمیآمد، به امام حسین (ع) تبدیل میشد.
وی به اهمیت حفظ حیا در جامعه و نقش نماز در پیشگیری از فحشا و منکر اشاره و نماز را به عنوان «مفتاح کل خیر» معرفی کرد.
حجتالاسلام مرتضویپناه عامل سوم مفتاح کل خیر را دعا معرفی کرد و گفت: بعد از نماز، بندگان باید با خدا راز و نیاز کنند. دعا کلید خزائن الهی است.
استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان در ادامه افزود: آخرین عامل صداقت است، هر کس زبانش به صداقت بگردد، اعمالش پاک میشود.
وی در پایان سخنان خود بر اهمیت رعایت اصول اخلاقی و دینی در زندگی روزمره تأکید کرد و گفت: این اصول تأثیر بسزایی بر خیر و برکت در زندگی انسانها دارد.
انتهای پیام/
نظر شما