۲۴ درصد اختراعات در کشور توسط زنان انجام شده است

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در کشور ما ۶۱ درصد ورودی دانشگاه‌ها بوده و ۲۴ درصد اختراعات توسط زنان انجام شده است؛ در حالی که متوسط جهانی آن، ۱۴ تا ۱۷ درصد است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، در میز تخصصی زنان، نهادهای مدنی و تاثیرگذار اجتماعی در تبریز اظهار داشت: برای توسعه متوازن باید بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی با هم فعالیت و تلاش کنند، البته اینکه سازمان‌های مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش می‌کنند، زنگ خطر این حوزه است.

وی ادامه داد: جشنواره اتفاق تبریز فرصتی برای صحبت کردن درباره مسائل اجتماعی و زنان و پیدا کردن راه حل موثر است؛ اگر بخواهیم به قله‌های پیشرفت که ترسیم شده دست یابیم، به دو بال پرواز، یک بال زنان و یک بال مردان نیاز داریم.

بهروز آذر با اشاره به افتخارآفرینی زنان در کشور گفت: ۶۱ درصد ورودی دانشگاه‌ها و ۲۴ درصد اختراعات توسط زنان انجام شده است در حالی که متوسط جهانی آن، ۱۴ تا ۱۷ درصد است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۷۰ درصد کادر درمان زنان هستند و البته بخش هایی نیز وجود دارد که بانوان می‌توانند فعالیت بیشتری کنند. یکی از این عرصه ها، فعالیت اقتصادی است.

معاون رییس جمهور در امور بانوان یادآور شد: تعداد دختران فارغ‌التحصیل که توانسته‌اند، وارد عرصه های اقتصادی شوند، بالا نیست که برای رفع این مشکل نیاز به کوشش داریم.

بهروزآذر با بیان اینکه ۱۲ درصد کسب و کارهای نوبنیان توسط زنان مدیریت می‌شود، تصریح کرد: این عدد با توجه به حجم دختران فارغ‌التحصیل، عدد پایینی است.

وی متذکر شد: اینکه چرا زنان به عنوان مدیران کسب و کار فعالیت نمی‌کنند، بخشی به ساختار و دولت برمی‌گردد و باید برای حل این موضوع، زنان کارآفرین کمک کنند.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان افزود: سه رکن بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی باید باهم متوازن فعالیت کنند تا به توسعه پایدار و متوازن برسیم.

وی با بیان اینکه به عنوان یک فعال و کنشکر اجتماعی، زنگ خطری را در حوزه سازمان‌های مردم نهاد احساس کرده ام، بیان داشت: اینکه سازمان‌های مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش می کنند و برخی به مجموعه‌ های پروژه بگیر تبدیل می‌شوند زنگ خطر است و صدمه جدی به موسسات می‌زند.

بهروزآذر افزود: اگر موسسات می‌خواهند هویت خود را حفظ کنند، باید ماموریت شفاف و منابع مالی متعدد داشته باشند و یاد بگیرند چگونه باید این منابع را تأمین کنند.

وی با اشاره به اینکه کارآفرینی اجتماعی مدلی است که در همه دنیا برای حل این مسأله وجود دارد، یادآور شد: اگر به سمت این مدل برویم، می توانیم امیدوار باشیم که مشکلات و نیازهای اجتماعی را شناسایی کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha