اصل در جهان هستی امام است

کارشناس مهدویت گفت: فلسفه خلقت را امام محقق می‌کنند، چرا که او عبد واقعی و دارای عبودیت محض هستند، اصل در جهان هستی امام و بقیه انسان‌ها، سراسر فرع‌اند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، حجت الاسلام و المسلمین سید روح الله موسوی، کارشناس مهدویت، در نشست تخصصی با موضوع «بررسی وظایف طلاب جهت زمینه‌سازی ظهور» در جمع کادر و طلاب مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیه السلام) چالوس، با ذکر حدیثی از امام باقر(علیه السلام) بیان کرد: دنیا مانند بازار است و فقط کسانی از آن سود می‌برند که بدانند از زندگی چه می‌خواهند و توانایی انجام چه اموری را دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: کسانی که اهل آخرت باشند، در این وادی ضرر نمی‌کنند؛ این زمان عصر ما است و به زودی پایان می‌پذیرد و ما مثل گذشتگان از این مرحله خارج خواهیم شد، آنچه اهمیت دارد، توشه ای است که برای آخرت ذخیره نمودیم.

استاد مهدویت در ادامه با اشاره به ظرفیت طلاب برای انجام امور بر زمین مانده اذعان کرد: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) از طلاب انتظار حرکت و برطرف ساختن مشکلات مردم را دارد، معضلات مردم اگر به درستی ریشه یابی شوند به طور قطع توسط طلاب مرتفع خواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به آیه ۹۲ سوره آل عمران تصریح کرد: یک طلبه اگر بخواهد در مسیر سربازی امام عصر و خدمت به دین توفیق یابد، باید هزینه پرداخت کند، این هزینه تنها به مسائل مادی خلاصه نمی‌شود بلکه هزینه‌های معنوی را نیز شامل خواهد شد؛ بنابراین خوب درس خواندن، مطالعه دائم جهت افزایش قدرت تحلیل و تفکر در کنار انجام فرائض و مستحبات که نماز شب جز اهم آنها است، می‌تواند باعث رشد طلاب در مسیر سربازی گردد.

حجت الاسلام موسوی با بیان مسائلی که روزانه باعث ناراحتی حضرت می‌شود، بیان کرد: آنچه امام زمان را بسیار متأثر می‌کند، انحراف جوانان جامعه و مسبب بخشی از این انحرافات کم کاری طلاب است، بخش اعظم ضعف دین مردم بر گردن طلاب است چراکه تا دین مردم اصلاح نگردد جامعه درست شدنی نیست و معضلات اجتماعی و فرهنگی، حتی در صورت حل مشکلات اقتصادی مرتفع نخواهد شد.

وی در ادامه با بیان داستان رانده شدن شیطان تأکید کرد: خداوند برای مدتی معلوم به شیطان مهلت داد و این مهلت طبق نظر جناب ابوخالد کابلی تا زمان قیام حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) ادامه خواهد داشت، شیطان بطور قطع نمی‌تواند جلوی قیام آن حضرت را بگیرد اما کاری می‌کند که ما حرکتی برای آمدن آن حضرت انجام ندهیم؛ او برای تحقق خواسته خویش، اولویت‌ها را در انسان، بخصوص طلاب عوض می‌کند.

استاد مهدویت در ادامه ضمن اشاره به تقویت روزافزون دو نیروی عظیم تقوا و علم در طلاب، اذعان کرد: اگر بدعتی در جامعه شکل بگیرد و عالِم در برابر آن سکوت نماید مورد لعن پروردگار قرار خواهد گرفت، بنابراین علم آموزی در حوزه‌های علمیه به انسان مهارت تفکر می‌آموزد که در این مسیر، با خود انسان است که چگونه از مهارت خود برای حل معضلات جامعه استفاده نماید.

وی در ادامه با اشاره به آیات ۲۸ سوره بقره، ۵۵ آل عمران، ۶۰ سوره مومنون تأکید کرد: هیچ چیز به اندازه یاد مرگ برای انسان مؤثر نیست، یاد مرگ یکی از بهترین راه‌ها برای مؤعظه و تلنگر در او است.

حجت الاسلام موسوی در ادامه با اشاره به ابعاد وجودی انسانی تصریح نمود: هر چه بعد انسانی تقویت شود انسان به عبودیت نزدیک‌تر خواهد شد، چرا که او برای همین خلق شده و کمال انسان در رسیدن به عبودیت و بندگی محض است. بعد حیوانی با احکام تربیت می‌شود و اگر چنین نگردد، انسان در روز محشر با بعد حیوانی‌اش محشور خواهد شد.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: فلسفه خلقت را امام محقق می‌کنند، چرا که او عبد واقعی  و دارای عبودیت محض هستند، اصل در جهان هستی امام و بقیه انسان‌ها، سراسر فرع‌اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha