برگزاری دومین کارگاه تربیت پرسشگر با موضوع نگرش دختران نوجوان نسبت به حجاب در استان سمنان

مدیر کل مطالعات و مهندسی فرهنگی از برگزاری دومین کارگاه تربیت پرسشگر پژوهش‌های پیمایشی به همراه سنجش میدانی با موضوع نگرش دختران نوجوان نسبت به حجاب در استان سمنان، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت الاسلام جوانی در گفت‌وگویی خبری عنوان کرد: با همکاری معاونت فرهنگی تبلیغی استان سمنان، دومین کارگاه تربیت پرسشگر پژوهش‌های پیمایشی با هدف تبیین تکمیلی مهارت‌های توزیع پرسشنامه، آشنایی با مراحل قانونی حضور در مدارس، چگونگی انتخاب دانش‌آموزان به عنوان نمونه آماری، دسته‌بندی پرسشگران و تشریح وظایف هر کدام در روزهای شنبه و یکشنبه، ۱۸و ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳در شهر سمنان برگزار شد.

وی بیان کرد: در راستای اجرای سنجش میدانی با موضوع نگرش دختران نوجوان نسبت به حجاب، پرسشگران به مدارس تعیین‌شده مراجعه و دانش‌آموزان را طبق الگوی تصادفی انتخاب کردند. سپس فرم‌های پرسشنامه در اختیار دانش‌آموزان قرار داده شد و با رعایت ضوابط تعیین‌شده، تکمیل گردید. در نهایت، با ورود اطلاعات توسط پرسشگران در سامانه پل، مأموریت ایشان به پایان رسید.

حجت‌الاسلام جوانی در ادامه افزود: اطلاعات جمع‌آوری‌شده در حال تجزیه و تحلیل توسط کارشناسان مربوطه قرار دارد و انتظار می‌رود که از نتایج این پژوهش، اطلاعات جامعی از وضعیت فرهنگی قشر نوجوان در این استان به دست آید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha