برگزاری نشست اخلاقی و فرهنگی با حضور نماینده ولی‌فقیه در کردستان

نشست اخلاقی و فرهنگی هفتگی حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده محترم ولی فقیه به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران / کردستان، نشست اخلاقی و فرهنگی هفتگی حوزه‌های علمیه خواهران استان کردستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده محترم ولی فقیه به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
حجت‌الاسلام پورذهبی در این جلسه با تأکید بر اهمیت اخلاق در آموزه‌های اسلامی، به بررسی برخی تعالیم امام صادق (علیه السلام) و جایگاه شیعیان در مسیر دیانت پرداخت.
حجت‌الاسلام پورذهبی سخنان خود را با معرفی کتاب «کشف الغمه فی معرفة الأئمه» آغاز کرد و به شرح روایتی از امام صادق (علیه السلام) پرداخت که در آن، امام در گفت‌وگویی با ابو بصیر، احوال ابو حمزه ثمالی را جویا شدند و زمان وفات او را خبر دادند.  
حجت الاسلام پورذهبی اظهار داشت: بر سه ویژگی مهمی که شیعیان باید داشته باشند، ترس از خداوند و رعایت تقوا، مراقبت و پایبندی به آموزه‌های پیامبر (ص) و پرهیز از گناهان و حفظ پاکدامنی تأکید کردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر قرائت روزانه زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین توصیه کرد مؤمنان همواره با یاد اهل‌بیت (ع) انس داشته باشند و با مطالعه منابع معتبر، معرفت خود را نسبت به ائمه اطهار (ع) افزایش دهند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha