
مدیر حوزههای علمیه خواهران گلستان از آغاز ثبتنام برای پذیرش در حوزههای علمیه خواهران استان گلستان خبر داد و گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ طلبه جدید در سطوح مختلف در این حوزهها پذیرش میشوند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/گلستان، سیده نفیسه حسینی واعظ در روز چهارشنبه ٣ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه که با محوریت پذیرش حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، در ابتدا سخنان خود با تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق(ع)، به جایگاه متعالی علم و تعلیم در مکتب اهلبیت(علیهمالسلام) بر اساس روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: علم باید برای خدا آموخته شود و برای خدا به دیگران آموزش داده شود.
وی با بیان اینکه امام صادق(ع) با تربیت بیش از چهار هزار شاگرد در رشتههای مختلف علوم دینی، نمونه یک عالم بشریت بود، افزود: رهبران مذاهب چهارگانه اهل سنت نیز با واسطه یا بیواسطه از شاگردان این امام بزرگوار به شمار میروند و از مکتب علمی ایشان روایت نقل میکنند.
طلبگی یکی از مهمترین انتخابهای جوانان است
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان با اشاره به نقش حوزههای علمیه در تربیت عالمان و مبلغان دینی، بیان کرد: حوزههای علمیه خواهران به برکت انقلاب اسلامی ایران، پرورشدهنده استعدادهایی هستند که وجود خود را وقف تعالی ارزشهای اخلاقی و جامعه میکنند.
حسینی واعظ با اشاره به اهمیت علمآموزی در اسلام، طلبگی را یکی از مهمترین انتخابهای جوانان دانست و گفت: حوزههای علمیه در سراسر کشور آمادگی دارند تا استعدادهای موجود را در جهت تعالی جامعه پرورش دهند.
وی با اشاره به فعالیت ۱۲ مدرسه علمیه خواهران در سطح ۲ و یک موسسه آموزش عالی تخصصی با رشتههای متفاوت در سطح سه و چهار در استان، افزود: در حال حاضر در استان گلستان چهار رشته تفسیر، علوم قرآنی، فقه و اصول، کلام اسلامی و ادبیات عرب در حال تدریس است و در مقطع سطح چهار نیز برنامههایی در دستور کار قرار دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان با بیان اینکه ظرفیت پذیرش مدارس علمیه خواهران در استان ۳۶۵ نفر است، افزود: از سال ۱۳۷۶ تاکنون، ٢ هزار و ۵٠٠ نفر از حوزههای علمیه خواهران گلستان فارغالتحصیل شدهاند که ۲۳۰ نفر از آنان مدرک سطح ۲ دریافت کردهاند.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۲۰۰ طلبه جدید در حوزههای علمیه خواهران گلستان پذیرش میشوند، اظهار داشت: فارغالتحصیلان این حوزهها علاوه بر فعالیتهای تبلیغی، در عرصههای علمی و دانشگاهی نیز حضور فعال دارند.
پژوهشمحوری در کنار آموزش؛ سه رتبه کشوری و پنج استانی
حسینی واعظ، تربیت بانوان مرجع علمی جامعه را از اهداف اصلی حوزههای علمیه خواهران دانست و خاطرنشان کرد: آموزش بدون پژوهش و مهارتآموزی ارزشی ندارد، بنابراین حوزههای علمیه به این مسئله پایبند هستند و برنامههای ویژهای در این زمینه دارند. وی با اشاره به اینکه استان گلستان در زمینه فعالیتهای پژوهشی بانوی کرامت و مسابقات رشد، هفت سال است که دارای مقام کشوری و استانی است، افزود: در حال حاضر حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ استاد در حوزههای علمیه خواهران گلستان مشغول به فعالیت هستند که ۹۹ درصد آنان از فارغالتحصیلان همین حوزهها هستند.
وی در ادامه با اشاره به ساختار کادر آموزشی مدارس اشاره کرد و گفت: قریب به ۷۸ استاد فعال حوزههای علمیه خواهران گلستان، از فارغالتحصیلان همین حوزهها هستند و حتی در سطوح مدیریتی، معاونتهای مالی و اداری نیز توسط خواهرانی اداره میشود که خود در همین حوزهها تحصیل کردهاند، از طلاب خواهر گلستانی تا طلاب خواهر جامعه المصطفی.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در پایان به سؤالی پیرامون جذب طلاب خارجی، به وجود مدرسه علمیه جامعه المصطفی در گرگان برای طلاب خارجی، گفت: در این مدرسه طلاب خواهر از کشورهای مختلف جهان در حال تحصیل هستند. طلاب خارجی نیز از کشورهای مختلف نظیر افغانستان، تاجیکستان و سایر کشورهای اسلامی وارد استان میشوند و پس از فراگیری زبان فارسی، وارد سطوح علمی و فقهی میشوند.
وی افزود: طلاب خارجی حوزه گلستان زیر نظر جامعهالمصطفی مشغول به تحصیل هستند؛ مجموعهای که تنها در چند استان خاص همچون مشهد، اصفهان و گرگان وجود دارد.
گفتنی است، در پایان این نشست، خانم حسینی واعظ مدیر استان و خانم جمالیزاده معاون آموزش به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
انتهای پیام/
نظر شما