
مشاور مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان با بیان اینکه طلاب با قرار گرفتن در مسیر فراگیری علوم دینی و معارف اهل بیت(علیهمالسلام) باید در این راه مقدس استقامت کنند، گفت: طلاب در کنار علم آموزی و تهذیب نفس، مهارتهای لازم را فرابگیرند و علم و دانش خود را افزایش داده تا بتوانند در جامعه تأثیرگذار باشند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/گلستان، نشست مشاوره و سلامت اجتماعی با محوریت «استقامت در بندگی» با حضور کارکنان و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان و خانم یازرلو مشاور مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان برگزار شد.
خانم یازرلو در این نشست ربوبیت خداوند را دو گونه دانست و بیان کرد: ربوبیت تکوینی، یعنی خدای متعال تمام عالم را مدیریت و تدبیر میکند و انسان را رشد میدهد، اما در ربوبیت تشریعی خداوند انسان را موجودی مختار آفریده و راه را به وی نشان میدهد، لذا انسان باید در این مسیر استقامت کرده و خلاف راهی که خدا نشان داده حرکت نکند.
وی با استناد به آیه ۳۰ سوره فصلت «إِنَّ ٱلَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُ ثُمَّ ٱستَقَٰامُواْ» در پاسخ به این سوال که آیا راست میگوییم خدا رب ما است یا دروغ، تشریح کرد: دل باید با اعتقاد هماهنگ باشد، زیرا ممکن است به چیزی اعتقاد داشته باشیم اما دل تسلیم آن نشده است، بنابراین باید قلبمان را نیز تسلیم کنیم که خداوند رب ماست و در مسیری گام برداریم که با راه خدا هماهنگ باشد.
مشاور مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان افزود: اگر قانونی خلاف قانون خدای متعال بود اگر چه تمام بشر آن را قبول داشته باشند، ما نباید بپذیریم و از مسیر خارج نشده و در صراط مستقیم بندگی باقی بمانیم.
خانم یازرلو به بحث پیرامون انتظارات زوجین از یکدیگر پرداخت و بر اساس عبارت «ثم استقاموا» تاکید کرد: زوجین باید ببینند انتظاراتی که از یکدیگر دارند، خدایی است یا خیر، زیرا ممکن است انتظاراتی از یکدیگر داشته باشند که خدا آن را حق برای آنان قرار نداده است.
وی به آثار و نتایج قرار گرفتن و استقامت در مسیر تقوای الهی اشاره کرد و افزود: اگر کسی در مسیر بندگی خدا استقامت کرده و تقوای الهی پیشه کند، خداوند نوری در قلب انسان قرار میدهد که میتواند حق و باطل را تشخیص دهد و نیز گناهان او پوشیده میشود.
مبلغ حوزه با بیان اینکه طلاب با قرار گرفتن در مسیر فراگیری علوم دینی و معارف اهل بیت(علیهمالسلام) باید در این راه مقدس استقامت کنند، خاطرنشان کرد: طلاب در کنار علم آموزی و تهذیب نفس، مهارتهای لازم را فرابگیرند و علم و دانش خود را افزایش داده تا بتوانند در جامعه تأثیرگذار باشند.
انتهای پیام/
نظر شما