یادگیری سطحی از آموزه‌های دینی، می‌تواند منجر به آسیب‌هایی در زندگی شود

استاد حوزه علمیه خواهران مرکزی گفت: یادگیری سطحی از آموزه‌های دینی، می‌تواند منجر به آسیب‌هایی در زندگی شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ مرکزی، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زهرا(س) سنجان و به مناسبت دهه کرامت، نشست اخلاقی با حضور خانم شیرمحمدی، استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم شیرمحمدی در این نشست، به بررسی موضوعات مهمی چون نقش الگوگیری در تقویت ایمان و اخلاق در زندگی روزمره، پرداخت و با تأکید بر اهمیت پیروی از دستورات الهی و الگوگیری از بزرگان دین، به ویژه امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)، اظهار داشت: اسلام دین کامل و بی‌عیبی است و هرگونه نقص در عمل، ناشی از سستی در پیروی از قوانین و مقررات اسلامی و عدم شناخت صحیح الگوهای مناسب است.

استاد حوزه با بیان اینکه ایمان و اخلاق، ریشه در شناخت و عمل صحیح دارند، تأکید کرد: باید به دنبال الگوهای مناسب در زندگی بوده و از آن‌ها درس بگیریم.

وی به تشریح تفاوت در میزان ایمان افراد پرداخت و بیان کرد: میزان ایمان افراد با توجه به تلاش و کوشش در راه خدا و عمل به دستورات دینی متفاوت است، نباید خود را با دیگران مقایسه کرده و لازم است با تلاش و پشتکار در مسیر رشد و تعالی قدم بردارند.

خانم شیرمحمدی به اهمیت شناخت صحیح و عمیق از اسلام تأکید کرد و یادآور شد: یادگیری سطحی از آموزه‌های دینی، می‌تواند منجر به آسیب‌هایی در زندگی شود و به همین منظورمطالعه دقیق‌تر و عمیق‌تر و نیز بررسی دقیق و موشکافانه سیره بزرگان دین، به ویژه حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) برای همه به‌خصوص طلاب ضرورت دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha