برگزاری نشست‌های راهبردی فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران اصفهان در پاسخ به شرایط بحرانی جنگ

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان از برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی «بلاغ مبین ۵» با هدف تبیین وظایف مبلّغین در شرایط جنگی، اجرای پویش‌های معنوی، قربانی برای سلامتی امام زمان (عج) و آموزش‌های امدادی برای طلاب خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/اصفهان، خانم فلاحیان بیشه در گفت‌وگیی گفت: با توجه به شرایط بحرانی جنگ لازم بود برای هدایت و راهبری معاونین محترم فرهنگی مدارس علمیه نشستی برگزار شود تا راهکارها و راهبردهای لازم در زمینه فرهنگی و تبلیغی ارائه شود تا معاونین محترم نیز برای طلاب و مبلّغین محترم این راهکارها را اعلام و اقدام لازم از سوی آن‌ها صورت پذیرد.

وی به برگزاری نشست‌های تخصصی تبلیغی و تبیینی با هدف روشنگری با عنوان بلاغ مبین ۵ خبر داد و اظهار داشت: این نشست‌ها با حضور اساتید برجسته برای تبیین وقایع جنگ و همچنین تبیین وظایف مبلّغین محترم و نحوه عملکرد آن‌ها در این شرایط حساس برنامه‌ریزی شد تا بیشترین تأثیر را بر جامعه گذاشته و علاوه بر حفظ آرامش مردم روحیه مقابله با دشمن را در آنان تقویت نمایند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، برپایی پویش‌های مجازی و مشارکت و نشر سایر پویش‌ها را از دیگر اقدامات برشمرد و تصریح کرد: پویش نذر صلوات، ختم سوره فتح، دعای توسل و دعای  چهاردهم صحیفه سجادیه جهت سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تعجیل در امر فرج و نابودی جبهه کفر هم به صورت مجازی و هم در جمع‌های مؤمنانه در مدارس علمیه استان اصفهان برگزار شد.

وی پویش نذر قربانی برای سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی امام خامنه‌ای را از دیگر اقدامات مهم در این شرایط خواند و گفت: ۲۳ مدرسه با اجرای این پویش مبلغ ۱.۵۲۶.۹۵۰.۰۰۰ ریال جمع آوری شد و حدود ۱۸ قربانی صورت گرفت و مبالغی نیز به سایر ارگان‌ها جهت انجام قربانی اهدا گردید.

سرکار خانم فلاحیان بیشه به لزوم آمادگی برای شرایط بحرانی اذعان داشت و گفت: دوره‌های کمک‌های اولیه برای طلاب و مبلّغین محترم برگزار شد و همچنین طلابی که از قبل این دوره‌ها را گذرانده بودند شناسایی شدند تا در صورت نیاز به نیروهای امدادی کمک کنند.

وی در پایان تصریح کرد: این اقدامات ان شاءالله تا پیروزی نهایی جبهه حق با قوت و قدرت ادامه خواهد داشت و حوزه علمیه خواهران استان اصفهان همانند سایر اقشار جامعه همیشه در صحنه خواهد بود و وظیفه خود را در قبال خون شهدا و آرمان های انقلاب در حد توان انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha