آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در مدرسه علمیه فاطمیه(س) نجف‌آباد برگزار شد

آیین آغاز سال تحصیلی جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در مدرسه علمیه فاطمیه(س) نجف‌آباد با حضور مدیر حوزه و استاد اخلاق، همراه با سخنرانی، قرائت قرآن و مولودی‌خوانی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ اصفهان، آیین رسمی آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران در مدرسه علمیه فاطمیه(س) نجف‌آباد، در سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد و خانم زمانه، مدیر مدرسه علمیه و سرکار خانم حقیقی، استاد اخلاق حوزه، به ایراد سخنرانی پرداختند.

خانم زمانه مدیر مدرسه، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و میلاد پیامبر اعظم(ص)، تهذیب نفس و تبلیغ دین را رسالت اصلی طلبگی دانست و تأکید کرد: طلاب باید در آغاز سال تحصیلی با خود عهد ببندند که منیت را از وجود خود دور سازند تا جوهره حقیقی وجودشان شکوفا شود؛ چراکه اگر انسان بتواند نفس خود را تربیت کند، جامعه نیز به تبع آن تربیت خواهد شد.

خانم حقیقی، استاد اخلاق حوزه در بخش دیگر مراسم، با اشاره به نورانیت فضای طلبگی، به شرح خطبه ۹۳ نهج‌البلاغه پرداخت و با استناد به سخن امیرالمؤمنین(ع) که فرمودند: «سلونی قبل أن تفقدونی»، گفت: اگر مؤمنی خالصانه ذکر «لا إله إلا الله» را بر زبان آورد، فاصله زمین تا عرش الهی را خواهد پیمود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha