تربیت طلبه کارآمد و نقش بانوان در تمدن نوین اسلامی را باید تحقق بخشیم

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران گفت: تربیت طلبه کارآمد و نقش بانوان در تمدن نوین اسلامی را باید تحقق بخشیم تا بتوانیم جامعه‌ای اسلامی، پویا و متعالی بسازیم و رسالت سنگین تبلیغ دین و فرهنگ‌سازی را به بهترین نحو به انجام رسانیم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، حجت‌الاسلام محمدجواد قائمی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران، در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام‌الله‌علیها ساری، به بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در بیانیه اخیر ایشان اشاره کرد و گفت: اولین خواست رهبر معظم انقلاب تأکید بر تربیت طلبه‌ای مهذبّ و کارآمد است، اگر می‌خواهیم شعار «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» تنها در حد سخن باقی نماند و واقعا به مولای خود ایمان داشته باشیم، باید به‌عنوان طلبه‌ای مؤثر و کارآمد در جامعه شناخته شویم.

وی افزود: گام دوم این است که این کارآمدی در چهارچوب نظام اجتماعی تحقق یابد، وظیفه ما فراتر از کسب معارف علمی است؛ ما عضوی از یک سازمان آموزشی با مأموریت روشن هستیم که کارگزاری نظام اجتماعی را بر عهده دارد، این کارگزاری از حوزه تبلیغ معارف و فرهنگ‌سازی آغاز شده و تا انجام وظایف مختلف سازمانی در ابعاد گوناگون جامعه ادامه می‌یابد، جایی که نقش برجسته شما بانوان طلبه، اساتید و کارشناسان متدین در حوزه معارف دین، آموزش و عرصه‌های دیگر کاملاً مشهود است.

حجت‌الاسلام قائمی ادامه داد: سومین مطالبه مقام معظم رهبری مد ظله العالی این است که تمام تلاش‌ها و رفتارهای ما باید در سه بُعد هویت فردی، اجتماعی و انقلابی، در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی و ایرانی باشد، بسیار مهم است که هر یک از ما جایگاه خود را در این پازل تمدنی بشناسیم و نقش خود را به خوبی ایفا کنیم، به‌ویژه بانوان طلبه، که رهبر معظم انقلاب در دیدار سال گذشته با آنان تأکید کردند باید از محبت مادری خود برای پیشبرد انقلاب بهره‌مند شوند.

وی همچنین بر اهمیت نگاه تمدنی اسلام به جایگاه زن تأکید کرد و گفت: جایگاهی که اسلام برای زن در تمدن تعریف کرده، بسیار والا و مهم است، افول تمدن غرب زمانی آغاز شد که نگاه تمدنی به زن به نگاه جنسی تبدیل گشت؛ دشمنان امروز نیز در پی تحقق چنین هدفی هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران در پایان بیان کرد: از شما طلاب گرامی، اساتید بزرگوار و کادر محترم مدرسه درخواست دارم که در این سه گام ان‌شاءالله تلاش کنیم تا در پایان راه، آنچه رضایت حضرت حق و حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از ما می‌طلبد، محقق شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha