برگزاری دوره تربیت مربی ازدواج ویژه طلاب مشاوره خانواده در استان اصفهان

دوره آموزشی «تربیت مربی ازدواج» با هدف تربیت همیاران ازدواج و با همکاری سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و حوزه علمیه خواهران استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/اصفهان، خانم براتی، سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در تشریح جزئیات این طرح گفت: دوره آموزشی «تربیت مربی ازدواج» با هدف تربیت همیاران ازدواج و با همکاری سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با هدف ارتقای دانش طلاب رشته مشاوره خانواده و جذب همیاران ازدواج در قالب طرح ملی همیاری ازدواج آغاز شد و به‌صورت حضوری در قم و به شکل آنلاین و آفلاین برای سایر استان‌ها در حال برگزاری است.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان درباره شرایط شرکت‌کنندگان گفت: شرکت در این دوره تنها برای طلاب سطح سه رشته مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی و فارغ التحصیلا ن این رشته مجاز بوده است. همچنین طلاب سطح دو که دارای مدرک کارشناسی ارشد مشاوره یا روان‌شناسی از دانشگاه‌ها هستند نیز امکان ثبت‌نام داشته اند.

خانم براتی یادآوری کرد: در پایان دوره، مصاحبه و ارزیابی علمی انجام خواهد شد و تنها افرادی که امتیاز لازم را کسب کنند، گواهی معتبر دریافت کرده و به‌عنوان همیار ازدواج جذب خواهند شد.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در ادامه درباره هزینه شرکت در دوره بیان کرد: تخفیف قابل توجهی برای شرکت در این دوره جهت طلاب و دانش آموختگان رشته مشاوره در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به هدف اصلی طرح گفت: این دوره با هدف تربیت نیروهای متخصص در عرصه راهنمایی زوج‌های جوان، کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از طلاق در دوران عقد طراحی شده است. همیاران ازدواج پس از آموزش، از طریق تماس تلفنی با زوجین و تحلیل کارنامه‌های شخصیتی آنان، به ارائه راهنمایی‌های مؤثر خواهند پرداخت.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان از استان‌های پیشگام در اجرای این طرح ملی است، افزود: با حمایت استاندار و مدیرکل محترم امور اجتماعی، زمینه اجرای این طرح در اصفهان فراهم شده و امیدواریم با حضور فعال خواهران طلبه، گامی مؤثر در تحکیم بنیان خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشته شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha