بانوان طلبه با رفتار عملی خود آرامش بخش مردم باشند
254211

معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان بم گفت: نقش بانوان طلبه در آرامش جامعه بعد از راهنمایی و سوق دادن مردم به سمت خدا و اهل بیت(علیهم السلام) این است که با رفتار عملی خود آرامش بخش مردم باشند.

به گزارش خبرگاری خانم جان بیگ پور در نشست علمی پژوهشی با عنوان "نقش طلاب در حفظ آرامش جامعه در بحران ها" به عوامل آرامش بخش اساسی در بحران ها و مشکلات اشاره و تصریح کرد: یاد خداوند«الابذکرالله تطمئن القلوب»، توکل بر خداوند«و من یتوکل علی الله فهو حسبه»، توسل بر اهل بیت(علیهم السلام) و صبر در مصائب و مشکلات از عوامل آرامش بخش در بحران ها است.

وی در ادامه وظایف طلاب در بحران ها را بیان کرد و افزود: طلاب موظفند در بحران از طریق موعظه و فن بیان مردم را با عوامل آرامش بخش آشنا کنند و انس بدهند، موعظه برای انسان ها آرامش بخش است و امیرالمومنین علی(علیه السلام) در این زمینه فرموده اند که«این دلها همانند تن ها خسته می شوند برای نشاط آن، به سخنان تازه حکیمانه روی بیاورید».

استاد حوزه علمیه خواهران ادامه داد: نقش دیگر طلاب در آرامش جامعه بعد از راهنمایی و سوق دادن مردم به سمت خدا و اهل بیت(علیهم السلام) این است که با رفتار عملی خود آرامش بخش مردم باشند، بنابرین بانوان طلبه باید توانایی خود را افزایش دهند تا با رفتارهای خود در سلامت روانی جامعه موثر باشند.

خانم بیگ پور، نقش دیگر طلاب را داشتن روحیه گذشت و ایثار در بحران ها دانست و افزود: مردم با دیدن ایثار و از خود گذشتگی طلاب آرامش پیدا می کنند، بنابرین در همین دوران کرونا عده ای از طلاب در کنار کادر پزشکی به مردم خدمت کردند و عده ای داوطلبانه به غسل دادن بیماران کرونایی پرداختند و عده ای از طلاب نیز فقرا و نیازمندان را فراموش نکردند و به جمع آوری و توزیع اقلام ضروری مردم اقدام کردند.

وی در پایان افزود: طلبه ای که صاحب اخلاص و تهذیب است و رابطه اش با خدا و اهل بیت(علیهم اسلام) دایمی می باشد، می تواند با نورِ معنویت خود حتی بدون کلام به دیگران آرامش بدهد و در حقیقت طلاب باید آینه تابان نور اهل بیت(علیهم السلام) باشند همانگونه که پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) فرمودند که«خوشا به حال افراد مخلصی که چراغ هدایت می باشند که به وسیله آنها مردم از فتنه ی تاریکی نجات پیدا می کنند...».

برچسب‌ها