دبیر کانون دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(سلام الله عليها) میناب گفت: کارگاه خانگی تولید محصولات انبه در میناب راه اندازی و محصولات آن براي ارسال به سراسر كشور آماده است.
خانم نسیبه ذاکری پور در گفت و گو با خبرنگار خبر گزاری کوثر از هرمزگان بیان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری(حفظه الله) و نام گذاری سالجاری به جهش تولید، خانم نوش آفرین اورنگی از دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(سلام الله عليها) میناب، به کار آفرینی و راه اندازی کارگاه تولیدی محصولات انبه اقدام کرد.
مسئول کانون دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(سلام الله عليها) میناب تاکید کرد: در این کارگاه تولیدی، برای نزدیک به پنج نفر از دانش آموختگان این مدرسه و پنج نفر از بانوان شهرستان، فرصت اشتغال زایی فراهم شده و انواع طعم ها و محصولات انبه از جمله ترشی انبه بدون پوست، هسته دار، مخلوط، خلالی، سس، کمپوت، چیپس انبه و غیره به بازار خوراكي كشور عرضه مي شود.
مسئول کانون دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(سلام الله عليها) میناب خاطر نشان کرد: در تولید این محصولات، از سرکه طبیعی، نمک دریا، شکر قهوه ای و مواد طبيعي ديگر استفاده شده که همه آنها ارگانیک و سالم بوده و از اين نظر، دغدغه طرفداران مواد غذایی سالم را نيز برطرف می کند.
ذاکری پور ادامه داد: محصولات این کارگاه به عنوان سوغات به شهرهای مختلف ارسال و به فروش می رسد که تا کنون با استقبال خوب هم وطنان رو به رو شده است.
وي در پایان به موضوع تسهیلات و محدودیت های پیش رو اشاره کرد و گفت: فراهم شدن و ارائه خدمات و تسهیلات از سوی مسئولان مربوطه، سرعت پيشرفت این تولیدی را دوچندان كرده و موجب تحقق جهش تولید كه مورد نظر مقام معظم رهبری(حفظه الله) است، مي شود.