سرعت حرکت نظام به سمت تمدن نوین اسلامی، بسته به انتخاب اصلح در همه برهه‌های انقلاب اسلامی است
275950

استادیار حلقه های صالحین قم، وظیفه روشنگری را اقدام بصیرانه طلاب دانست و گفت: میزان سرعت حرکت نظام اسلامی به سمت تمدن نوین اسلامی، بسته به انتخاب اصلح در همه برهه های انقلاب اسلامی است

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست مجازی "بصیرت در گذر زمان" همزمان با سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) با حضور خانم رضایی، استادیار حلقه های صالحین و به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه آیت الله ایروانی قم برگزار شد.

در این نشست مجازی خانم رضایی، ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام، به مقایسه شرایط زمان در عصر امام حسن مجتبی علیه السلام و زمان کنونی و انقلاب اسلامی پرداخت.

استادیار حلقه های صالحین، شرایط زمان در عصر امام حسن مجتبی علیه السلام و عصر حاضر را در دو عرصه قابل تطبیق دانست؛ اول جوعظیم رسانه ای ضد امام و دوم خیانت سرشناسان؛ و ادامه داد: عصر حاضر ما و شرایطی که ما در آن قرار داریم، بسیار به عصر امام حسن مجتبی علیه السلام شباهت دارد و یکی از علت‌های تآکید مقام معظم رهبری بر مطالعه تاریخ و تاریخ صدر اسلام، همین شباهت های انقلاب اسلامی به برهه های تاریخی بخصوص تاریخ صدر اسلام است. درس گرفتن از عبرت های تاریخی باعث می شود اشتباهات تاریخ تکرار نشود.

وی به فرمایشی از مقام معظم رهبری مدظله اشاره کرد که فرمود: پذیرش صلح از طرف امام حسن مجتبی علیه السلام پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه در تاریخ بود و ادامه داد: نرمش قهرمانانه ملت ایران در بحث مذاکرات با قدرت های طاغوتی به تأسی از سیره امام حسن مجتبی علیه السلام بود که حاوی دو بعد بود: انعطاف و به ظاهر عقب نشینی کردن و دادن امتیازاتی به دشمن؛ ولی در نهایت زمینه سازی جهت پیروزی جبهه حق. چرا که به فرموده  قرآن کریم کافران هیچ راهی به مؤمنین نباید داشته باشند : لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا.

خانم رضایی اذعان داشت: صلح امام حسن مجتبی علیه السلام یک راهبرد نبود، بلکه تاکتیک بود و چه خوب امام خامنه ای از این سیره امام معصوم استفاده نمودند. بعضی ها نرمش قهرمانانه را امتیاز دادن به دشمن می دانند، درحالیکه آن، مانور هنرمندانه برای دست یافتن به مقصود است.

وی سخن برد-برد را در قبال مذاکره با دشمن، غیرمنطقی و دور از ادبیات قرآنی دانست، چرا که در منطق قرآن، مؤمن در صدد برد و پیروزی جبهه باطل نیست، اما با هجمه های رسانه ای که انجام داده بودند این القا را ایجاد کردند که زندگی مردم در گرو معامله با دشمن است، همان کاری که در عصر امام حسن مجتبی علیه السلام کردند و امام را تنها گذاشتند. البته به فرموده امام خمینی(ره) عصر امروز و جوانان انقلابی  ما قابل قیاس با آن زمان نیستند و این هم بخاطر بصیرت مردم ماست اما اگر بصیرت نباشد، امکان افتادن در دام فتنه ها محتمل خواهد بود، بالاخص که انتخابات نیز نزدیک است و هوشمندی و روشنگری جبهه انقلاب بسیار مهم و حیاتی است.

وی در پایان وظیفه روشنگری را اقدام بصیرانه طلاب دانست، زیرا میزان سرعت حرکت نظام اسلامی به سمت تمدن نوین اسلامی بسته به انتخاب اصلح در همه برهه های انقلاب اسلامی است.

مولودی خوانی، پخش کلیپ و ... از دیگر برنامه های جشن میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام  بود.

 

برچسب‌ها