خانم راضیه دباغ، کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت گفت: شهید محمد حسین فهمیده الگویی برای تمام مردم ایران و یکی از ثمرات جان بخش انقلاب است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم راضیه دباغ، کارشناس مذهبی، در نشستی با طلاب پایه اول مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت، به مناسبت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده اظهار کرد: محمد حسین فهمیده، متولد ۱۶اردیبهشت ۱۳۴۶ در شهر قم است، در خانوادهای مذهبی به همراه برادرش داوود که او هم در دوران جنگ تحمیلی به شهادت رسید، زندگی میکرد. در حدود ۱۰ سالگی با خانواده به کرج مهاجرت کرد و تحصیلات راهنمایی خود را در آنجا ادامه داد.
وی بیان کرد: شهید فهمیده برای مقابله با دشمن در درگیریهای کردستان، در اوایل سال ۱۳۵۸، به آن مناطق رفت، ولی نیروهای کمیته، او را بازگرداندند و در نهایت او با توجه به فرمان امام خمینی(رحمه الله علیه) تصمیم گرفت که به جبهه برود.
خانم دباغ با توجه به سخن حسین فهمیده، که می گفت، هرآنچه را که امام اراده کند، انجام خواهم داد و تسلیم او هستم، عنوان کرد: این شهید، با پیروی از امر رهبر و ولایت فقیه، تصمیم گرفت که با دشمن بجنگد، این نوجوان یک روز، به قصد رفتن به جبهه، از کرج به تهران رفت، در تهران افرادی سعی کردند او را از رفتن به جنگ منصرف کنند ولی موفق نشدند و پس از آن، به سمت جنوب کشور راهی شد، در آنجا با تلاش بسیار، فرمانده گروه دانشجویان دانشکده افسری را راضی کرد تا با آنها به خرمشهر برود.
وی افزود: او پس از مدت کوتاهی مجروح شد، ولی مجروحیت مانع از حضور او در خط مقدم نشد و رشادتهای بسیاری از خود نشان داد تا اینکه در تاریخ ۸ آبان ۱۳۵۹، هم سنگرش، محمدرضا شمس که به شدت مجروح شده بود را به پشت خط رساند و در مسیر بازگشت، با ۵تانک عراقی مواجه شد. وی با ارادهای محکم و روحیه ایثارگر خود، نارنجکها را به کمر بست و در دست گرفت و شجاعانه به سمت تانکها حرکت کرد، در حالی که پای او تیر خورده بود، خود را به جلوترین تانک رساند و در زیر آن نارنجک ها را منهدم کرد.
وی با اشاره به کلام امام خمینی(رحمة الله علیه) که فرمود، رهبر ما آن طفل سیزده سالهای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگتر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم کرد و خود نیز شربت شهادت را نوشید، اظهارکرد: امام خمینی(رحمةالله علیه) او را صرفا الگویی برای قشر خاصی از اجتماع معرفی نکرد بلکه تعبیر «رهبر» را در موردش به کار برد، در حقیقت او یکی از ثمرات جان بخش انقلاب است.