آیین تکریم و معارفه مدیر مدرسه علمیه زینبیه رشت با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان گیلان و جمعی از طلاب برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین حبیبی مدیر حوزه علمیه خواهران گیلان در آیین معارف و تکریم مدیر مدرسه علمیه زینبیه رشت، که با حضور کارکنان استان و مدرسه و جمعی از طلاب برگزارشد، ضمن تشکر از تلاشهای انجام شده توسط همکاران سابق، در خصوص لزوم شکلگیری باورهای سهگانه در مورد حوزه بیان داشت: باور به عقلانیت دینورزی، باور به انتساب حوزه به حضرات معصومین(ع) و باور به امداد الهی در اداره امور حوزههای علمیه، سه باوری است که لازم است در ما شکل بگیرد.
وی با استناد به آیه "وَمَن يَرْغَبُ عَن مِّلَّةِ إِبْرَاهِيمَ إِلَّا مَن سَفِهَ نَفْسَهُ" افزود: دینورزی خلاف برخی تصورات موهوم، کاری کاملا عقلانی است و اتفاقا در منطق قرآن، انسان دینگریز و دینستیز از عقلانیت لازم برخوردار نیست.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گیلان ضمن تاکید بر این اصل که دستگاه تعلیم و تربیت حوزه منتسب به حضرت حجت و ذوات مقدس حضرات معصومین(علیهم السلام) بوده، گفت: قطعا تمام فعالیتهای این دستگاه مورد عنایت و رصد حضرت حجت ارواحنافداه است و شواهد تاریخی وقوع امدادهای قطعی و متعدد از سوی خداوند و ائمه اطهار علیهم السلام در امورات مختلف حوزه علمیه، بیانگر این حقیقت است که اصل امداد و توجه به حوزههای علمیه امری مسلم و انکارناپذیر است.
وی در ادامه به ضرورت تلاش هدفمند برای نیل به اهداف مبارک حوزات علمیه اشاره کرد و افزود: همه باید تلاش کنیم تا تمامی موانع نیل به این اهداف مبارک رفع گردد و بسترهای لازم برای رسیدن به وضعیت تراز فراهم گردد.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبی در پایان ضمن بیان این نکته که طلاب در رأس هرم دستگاه تعلیم و تربیت حوزه های علمیه قرار دارند، تاکید کردند: مدیریت جدید به امور مختلف طلاب بیش از پیش اهتمام ورزد و برنامهریزی لازم را انجام دهد.
خانم الهام طایفه، مدیر جدید مدرسه علمیه زینبیه رشت نیز در این مراسم ضمن اشاره به آیه "هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ" اظهار داشت: مساله جهانی شدن و عالمگیری اسلام و غلبهاش بر همه ادیان به صراحت در قرآن بیان شده است و جهان در انتظار تحقق آن روز است.
وی در ادامه تصریح کرد: این که هر کدام از ما چه نسبتی با این آیه داشته و چه نقشی در تحقق "لیظهره علی الدین کلّه" ایفا کنیم به اسلامشناسی و خودشناسی و شناخت جایگاه و رابطه ما با این عالم بستگی دارد.
خانم طایفه افزود: حوزه علمیه خواهران هم قطعا یکی از بسترهایی است که میتواند زمینهساز اتصال خواهران طلبه به جریان تمدنسازی و نقشآفرینی در جریان چیرهشدن اسلام بر کلّ جهان است.
وی در پایان سخنان خود عنوان کرد: با توجه به قدمت و مرکزیت مدرسه علميه زینبیه رشت و تلاشهایی که گذشتگان انجام دادهاند، تشکیل اتاق فکر متشکل از اساتید و طلاب نخبه، تقویت شورای مدرسه، تشکیل بانک اطلاعاتی از توانمندیهای نیروهای انسانی مدرسه و غیره از اقدامات مقدماتی لازم است که در اسرع وقت پیگیری خواهد شد.
گفتنی است در این مراسم از تلاشهای خانم فلاح، رئیس اداره ساماندهی و نظارت استان که سه ماه سرپرستی این مدرسه را بعهده داشت، تقدیر و حکم مدیریت توسط مدیر استان به خانم طایفه اهدا شد.