سعه صدر پیامبر اسلام(ص) وصف ناپذیر است
306523

کارشناس دینی، در جمع طلاب مرکز تخصصی نورالزهرا(س) ساری، گفت: سعه صدر رحمه للعالمین به اندازه ای است که هر کسی را شفاعت کند، مورد پذیرش الهی قرار می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم سمیه میری، در جمع طلاب مرکز تخصصی نورالزهرا(سلام الله علیها) ساری، با اشاره به موضوع "خلقیات فردی پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)" اظهار کرد: به تعبیر قرآن، پیامبر عظیم الشان اسلام دارای خلق عظیم بودند.

وی با اشاره به کلام امام علی(علیه السلام)، بیان کرد: خلق و کمالات پیامبر آنگونه زیاد است که قابل شمارش نیست، مانند نعمت های دنیایی که در مقابل نعمت های آخرت اندک است؛ حتی نسبت اخلاق انبیاء در مقابل پیامبر ما حکم قطره ای در مقابل دریا است؛ پیامبر(ص) همواره از خداوند درخواست خَلق و خُلق زیبا و دوری از منکرات اخلاقی را داشتند.

وی ادامه داد: وجود پیامبر اسلام(ص) تماماً رحمت و محبت بود؛ ایشان در جنگ احد از لحاظ جسمی و روحی صدمه دیدند؛ عمو و برادر رضاعی خود حمزه سیدالشهداء را از دست دادند و بر پیکر مثله شده ایشان بسیار اشک ریختند و در جنگ دندان های جلو و پیشانی ایشان شکست، اما با این حال می فرمودند، من مبعوث شدم تا آنها را به سوی رستگاری هدایت کنم و نمی توانم نفرینشان کنم، اما عکس این ماجرا برای حضرت نوح اتفاق افتاد، چرا که حضرت پس از تحمل سختی های زیاد، قوم خود را نفرین کرد و شیطان گفت، تو کاری کردی که همه قومت را به جهنم فرستادی، ظرفیت وجودی پیامبر ما بسیار بالا بود و حد و مرز نداشت.

وی تاکید کرد: سعه صدر رحمه للعالمین به اندازه ای است که شفاعت هر کسی را بکند، مورد پذیرش الهی قرار می گیرد، خداوند به پیامبرش می فرماید، "و سوف یعطیک فترضی" یعنی آنقدر تحمل کردی که حالا هر چه قدر بخواهی به تو عطا می کنم تا راضی شوی.

برچسب‌ها