مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه های علمیه کشور گفت: از اساسی ترین اهداف برگزاری جشنواره گفتمان خدمت، لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین هاجری مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه های علمیه کشور، در گفتگو با خبرنگار حوزه با اشاره به جشنواره گفتمان خدمت اظهار کرد: یکی از اساسی ترین اهداف برگزاری جشنواره گفتمان خدمت، لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری و این مطالبه شرعی، عقلی و کارکردی ایشان است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در رابطه با گروه های جهادی می فرمایند، تکمیل کننده همه کارهای خوب این گروه ها، اطلاع رسانی موثر و تبدیل آن به یک گفتمان است.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری ادامه داد: با وجود کارهای زیادی که تا امروز انجام شد، جشنواره اینچنینی وجود نداشته؛ بنابر برنامه ریزی های انجام شده، این طرح در استان ها انجام و بعد از آن در سطح کشوری برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: مطالبه رهبر انقلاب، مبنای دینی دارد و طبق آموزه های وحی بوده و متناسب با برداشتی است که به عنوان یک مفسر از قرآن دارند، جهاد تبیین و اطلاع رسانی در گفتمان سازی را از گروه های جهادی خواستند؛ رویکرد قرآن بر این است که کارهای خوب را در جامعه نشر دهید و کارهایی که باعث نا امیدی می شود را نشر ندهید؛ در آموزه های دینی ما هم آمده که اگر کسی در جایی خطایی کرد، آن را تشریح نکنید اما اگر کسی کار خوبی انجام داد، اطلاع رسانی و تقدیر کنید.
مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه های علمیه کشور بیان کرد: این باعث می شود نقاط قوت انسان مورد تاکید قرار بگیرد، و اثر تربیتی از خود بر جا بگذارد و تشویقی برای ادامه راه بشود، امید در جامعه تزریق و انسان ها احساس نشاط و انگیزه می کنند.
وی افزود: امروز در فضای مجازی همه از ناامیدی و یاس می گویند، تصاویر خشن و ناامید کننده منتشر می کنند؛ این از اهداف دشمن است که باعث گسترش ناامیدی در جامعه می شود، جشنواره گفتمان خدمت مانند چراغی است که فضا را روشن و انسان ها را امیدوار می کند و راه را به کسانی که به دنبال مسیر درست هستند نشان می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری ادامه داد: این جشنواره، ارتباط فعالان جهادی و نیکوکاران را ایجاد کرده و باعث هم افزایی و همه سو نگری شده، افزایش شتاب در کارها و کاهش هزینه ها را در پی دارد و موجب انتقال تجارب از سطح خرد به سطح کلان می شود، از طرف دیگر این جشنواره موجب ایجاد ارتباط گروه های جهادی با نهاد های مسئول برای پشتیبانی آن ها است.
وی افزود: ارزیابی بنده از این نمایشگاه خوب است، از کمیته امداد، حوزه های علمبه برادران و خواهران، سازمان تبلیغات و گروه های جهادی که در برپایی این نمایشگاه سبقت گرفتند و بانی آن شدند تشکر می کنیم؛ استان مازندران، با وجود همه هزینه ها، اولین استانی بود که این جشنواره را برگزار کرد، هر کار جدیدی نقدهایی دارد و استان مازندران این نقدها را به جان خرید که تیرها به سمت او بیاید تا سایر استان ها از آن استفاده کنند، این خود یک کار جهادی و از خود گذشتگی است، از این باب قرآن هم سابقون را ستایش می کند، از دیگر ویژگی این نمایشگاه، حضور فعال خانم ها است، از اولین غرفه هایی که به راه افتاد، مربوط به گروه های خواهران بود و هم پای آقایان در برنامه ریزی و کار جهادی برای برپایی جشنواره، طراحی، برپایی و ... مشارکت داشتند.
نظر شما