آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیمای مرکز قم(دین و رسانه) اردیبهشتماه ۱۴۰۲ برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، دکتر کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه صدا و سیمای قم، امروز در نشست خبری تشریح برنامه های برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ که در سالن جلسات این دانشکده در قم برگزار شد، اظهار داشت: این دانشکده از سال ۱۳۷۶ با هدف تربیت نیروی متخصص و کارآمد از بین طلاب و فضلای حوزه علمیه تاسیس شد تا بتواند با استفاده از این ظرفیت کمک موثری به تولیدات صدا و سیما داشته باشد؛ دانشجویان در این دانشکده در ۴ رشته علوم ارتباطات اجتماعی، دین و رسانه، تولید سیما و ادبیات نمایشی (با محوریت فیلمنامه نویسی) مشغول به تحصیل هستند و هدف ما همواره این بوده است که بتوانیم بهترین نیروها را جذب کنیم و پرورش دهیم.
وی با اشاره به برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد این دانشکده گفت: مطابق برنامه آموزشی تعریف شده این آزمون ۲۲ اردیبهشتماه سال۱۴۰۲ از ساعت ۸:۳۰ دقیقه برگزار میشود و هدف ما از برگزاری این آزمون ایجاد رقابت سالم بین مخاطبان هدفمان است و به دنبال جذب بهترینها و آماده ترینها هستیم.
دکتر اکبری گفت: این آزمون از میان برادران و خواهران طلبه سطح ۲ حوزههای علمیه و کارشناسی موسسات آموزش عالی حوزوی برگزار خواهد شد؛ دانشجویان پذیرش شده میتوانند در این دانشکده از امتیازات رفاهی دانشجویی، تحصیل رایگان و کمکهزینه تحصیلی بهره ببرند.
رئیس دانشکده صداوسیمای مرکز قم با اشاره به زمان ثبت نام این آزمون گفت: ثبت نام این آزمون چند روزی است که شروع شده و تا ۳۰ بهمنماه ادامه خواهد داشت، برنامهای برای تمدید زمان ثبت نام نداریم و از عزیزان درخواست داریم فرصت ثبت نام را برای روزهای پایانی نگذارند؛ افراد برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت Qomirib.ac.ir مراجعه یا با شماره ۰۲۵۳۲۹۰۴۰۶۶ تماس حاصل کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از ویژگیهای مهم تحصیل در دانشکده این است که بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد طلاب میتوانند با توجه به تخصص خود در بدنه صداو سیمای کشور، استانها و یا مراکز مختلف مشغول به فعالیت شوند، البته این تعهد را باید بدهند که بعد از فارغ تحصیلی در بخشهای مختلف صدا و سیما خدمت کنند.
رئیس دانشکده صداوسیمای مرکز قم با اشاره به نقش مهم رسانه ها در روشنگری و جهاد تبیین، تصریح کرد: امروز رسانهها مهمترین ابزار برای پیش بردن اهداف یک حکومت هستند؛ کشور ما نیز با استفاده از ظرفیت رسانهها باید بهدنبال این باشد تا ارزشهای انقلاب اسلامی و منافع جمعی ملتها را بازنشر دهیم. دانشکده صدا و سیما نیز در راستای این اهداف اقداماتی را انجام دهد.
دکتر اکبری در پایان سخنان خود با اشاره به تعداد دانشجوی در حال تحصیل این دانشکده خاطرنشان کرد: باتوجه به برنامهای که داریم سالیانه ۸۰ الی ۱۰۰ دانشجو در این مجموعه تحصیل میکنند؛ تا به امروز حدود ۶۰۰ نفر در رشتههای مختلف در این دانشکده فارغالتحصیل شدهاند.
نظر شما