دستیابی به کمال انسانی در سایه معرفت نسبت به اهل بیت(ع) است

استاد موسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء(س) گرگان گفت: تقرب به خداوند و رسیدن به کمال انسانی و سیر و سلوک معنوی جز در سایه معرفت، محبت، اطاعت و قرار دادن اهل بیت(ع) به عنوان الگو و اسوه حاصل نمی شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم سیده هاجر هاشمی میستانی در مراسم دهه آخر صفر و عزاداری امام حسین(ع) که از سوی موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا(س) گرگان در جمع عموم بانوان برگزار شد، در بحث از «وظایف ما نسبت به اهل بیت(ع)»، آن بزرگواران را واسطه در وجود، مجرای فیض الهی و حجت و راهنمای بشریت دانست.

وی، کسب معرفت و شناخت نسبت به ولایت و امامت را مهمترین وظیفه انسان نسبت به اهل بیت(ع) برشمرد و گفت: این شناخت و معرفت هم در مورد منزلت، هم در مورد امامت اهل بیت(ع) و هم در مورد شخص آنان لازم است.

استاد موسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء(س) گرگان، محبت نسبت به اهل بیت(ع) را از دیگر وظایف برشمرد و با استناد به روایتی از پیامبر اکرم(ص) ادامه داد: «هر کس با عشق و علاقه و محبت اهل بیت(علیهم‌السلام) از دنیا برود، در صف شهیدان است و غیره آمرزیده، بخشوده و توبه کننده از دنیا می‌رود».

 هاشمی، پذیرش سرپرستی و مرجعیت دینی، علمی و پذیرش زعامت و رهبری جامعه اسلامی توسط اهل بیت(ع) را از دیگر وظایف انسان ها برشمرد.

وی بر تمسک به اهل بیت(ع) به عنوان الگو و اسوه بشریت تاکید کرد و گفت: تقرب به خداوند و رسیدن به کمال انسانی و سیر و سلوک معنوی جز در سایه معرفت، محبت، اطاعت و قرار دادن اهل بیت(ع) به عنوان الگو و اسوه حاصل نمی شود.

کارشناس فرهنگی حوزه، اهل بیت(ع) را مقرب ترین افراد به درگاه الهی دانست و خاطرنشان کرد: قرب به خداوند یعنی کامل شدن وجود انسان و هر وجودی کامل تر باشد، به خدا نزدیک تر است؛ کمال وجودی انسان نیز با علم، معرفت، اخلاق و تبلور ارزشهای انسانی و دینی حاصل می شود.

خانم هاشمی در بیانی از توسل به اهل بیت(ع)، مقدم داشتن و تکریم و بزرگداشت آنان تصریح کرد: منظور از مقدم داشتن آنان، پذیرش پیشوایی و امامت آنان و حرکت در چارچوب و مسیر ترسیم شده از سوی آن بزرگواران است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha