مدرس روش پژوهش گفت: شخصی میتواند در زندگی خود نشاط ایجاد نماید که در امور زندگی خود با برنامه ریزی صحیح، رضایت از عملکرد خود را بدست آورد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام محمدصادق فاضل، مدرس روش پژوهش در نشستی با موضوع اصول برنامهریزی شخصی و علمی در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) ساری، با اشاره به اهمیت کتابخوانی و مطالعه، گفت: دو اصل واقعیت گرایی و انعطاف پذیری در برنامهریزی بسیار مهم است و باید امورات زندگی را به امور مهم و غیر مهم( فوری و غیر فوری) دسته بندی نمود.
استاد حوزه با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم(علیه السلام) در برنامه ریزی خاطرنشان کرد: طلاب فعالیتهای روزانه خود را به ۴ دسته برای عبادات، تأمین معاش، معاشرت با اقوام و لذتهای حلال تقسیم کنند.
وی بیان کرد: هر فرد باید با توجه به موقعیت زندگی خود، اصول برنامه ریزی خود را تنظیم و مطابق با همان، واقعیت نگر و منعطف باشد، سارق اوقات را شناسایی نموده تا بتواند به اهداف خود برسد.
آقای فاضل گفت: شخصی میتواند در زندگی خود نشاط ایجاد نماید که در امور زندگی خود با برنامهریزی صحیح، رضایت از عملکرد خود را بدست آورد.
نظر شما