تقویت نظارت اجتماعی بر عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای دولتی

استاندار کرمان در جلسه شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: برای بهبود فعالیت و عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای دولتی، باید بعد نظارت اجتماعی تقویت شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/کرمان، جلسه اعضای شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین آکردی دبیر ستاد کشور ، اعضای شورا و خانم محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان تشکیل شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان، در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر استان که با حضور دبیر ستاد کشور برگزار شد؛ با بیان اینکه کشور در شرایط کاملاً استثنایی قرار دارد؛ افزود: در این شرایط، دشمن سه راهبرد را آشکار و پنهان پیگیری می‌کند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان تأکید کرد: باید این راهبردها را خوب بشناسیم تا به گونه‌ای حرف نزنیم که به جای مقابله، گرفتار هماهنگی و همراهی با راهبردهای دشمن بشویم.

وی اولین راهبرد دشمن را «مشغول‌سازی نظام» به مسائلی دانست که از مسائل مهم و اهم فاصله می‌دهد و افزود: راهبرد دوم او ناامن‌سازی است؛ ترورها را طراحی می‌کند و همه ظرفیت خود را به کار می‌گیرد تا جاهای مختلف و مرکز را در ناامنی قرار دهد و احساس امنیت مردم مخدوش شود.

امام جمعه کرمان ادامه داد: ایجاد اختلافات قومیتی، مذهبی، جناحی و ...‌. راهبرد سوم دشمن است که باید مراقب بود.

وی در ادامه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر را به ورود عالمانه، آگاهانه و همراه با دانش لازم به حوزه ماموریتی توجه داد و گفت: هر مجموعه برای موفقیت باید سه محور جدی را دنبال کند که اولین آن ساختار باید متناسب با مأموریت بازسازی و بروزرسانی شود، زیرا ساختار گاهی با مأموریت همخوانی ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان رویکرد فعالانه و عملکرد را گام‌های بعدی عنوان و بیان کرد: ساختار به اندازه ضرورت باید چابک شود تا رویکرد حاکم بر مجموعه را تبدیل به عملیات مناسب کند.

 در این جلسه محمدعلی طالبی استاندار کرمان، اولویت‌بندی مسائل را با هدف ایجاد هم‌افزایی مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: اگر اولویت‌بندی مناسبی در استان پیرامون موضوعات مختلف مبتلابه در حوزه امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم، قطعا کار راحت‌تر خواهد بود.

وی با تاکید بر مشارکت مردم و حضور گروه‌های مردمی در عرصه انجام این فرایض، گفت: هر چه بتوانیم فضا و زمینه لازم برای نقش‌آفرینی مردم را فراهم کنیم، مطمئنا اقدامات و فعالیت‌های ما تاثیر بیشتری خواهد داشت.

استاندار کرمان تصریح کرد: در چارچوب فعالیت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، نظارت اجتماعی بر عملکرد دستگاه‌های دولتی و فعالیت‌های جاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی می‌تواند به بهبود فرآیند فعالیت آنها کمک کند.

طالبی افزود: تقویت بعد نظارت اجتماعی به گونه‌ای که هر شهروند نسبت به مسائل پیرامون خود و بیان مشکلات، نقدها و مسائلی که می‌تواند به بهبود روند و امور کمک کند، احساس مسئولیت داشته باشد؛ بسیار موثر خواهد بود.

وی بیان کرد: در کنار همه در این مسیر هستیم و امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های استان که مهمترین آن حضور شخص امام جمعه است، بتوانیم الگویی از فعالیت خوب، نظام‌مند، سازمان‌یافته و موثر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در کشور ارائه دهیم و ستاد و اعضا بتوانند عملکرد موفقی از خود به جای بگذارند.

استاندار کرمان گفت: با رویکرد و منش مدیریتی نماینده ولی‌فقیه در استان در رابطه با مسائل امر به معروف و نهی از منکر، می‌توانیم بهترین تعامل و ارتباط سازنده را در رابطه با دستیابی به اهداف و مسئولیت‌های حوزه امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha