
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در هماندیشی مدیران، معاونان آموزش و پژوهش مدارس علمیه خواهران گلستان که به منظور ارتقا کیفیت آموزشی و پژوهشی بصورت جداگانه برگزار شد، گفت: دنبالهروی از علم و دوری از جهل سرخط اصلی مسیر طلبگی است و در حوزه الهیات و معارف اسلامی باید به دنبال محصول و هدف صحیح بود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/گلستان، اجلاسیه مدیران، معاونان آموزش و پژوهش مدارس علمیه خواهران استان گلستان در مدیریت این استان برگزار شد.
خانم سیده نفیسه حسینی واعظ مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در این نشست با اشاره به نقش حوزههای علمیه در هدایت جامعه، پژوهش را لازمه نوآوری و تحول در علوم دینی دانست و اظهار کرد: بدون تحقیق و بررسیهای دقیق، نمیتوان به اهداف متعالی دست یافت؛ حوزه نیز برای دست یافتن به اهداف بلند باید نسبت به این مساله اهتمام بیشتری داشته باشد.
به گفته وی نسل امروز بیشتر مصرفکننده اطلاعات است و طلاب باید تحقیق، تعلیم و تدریس را در اولویت قرار دهند؛ داشتن روحیه کنجکاوی، تفکر، پرسشگری و حقجویی از جمله ویژگیهای ضروری طلاب است که این روحیهها باید در بانوان طلبه تقویت شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان گفت: مسائل پژوهشی مسائل برخواسته از جامعه است و طلبه باید به موضوعاتی بپردازد که نیاز جامعه باشد در غیر این صورت پژوهشها ارزش چندانی ندارد.
خانم حسینی واعظ مهمترین رسالت نظام علمی- تربیتی حوزههای علمیه را تربیت طلاب عالم و ماهر دانست و تدوین برنامهای منسجم، مهارت بخش و عملگرا به منظور تربیت طلاب کارآمد را جزو مطالبات جدی مدارس علمیه دانست.
وی آموزش مهارتهای پژوهشی را برای تمامی طلاب ضروری دانست و ابراز کرد: فارغ از هر مسئولیت و نقشی که طلاب در آینده خواهند داشت، باید با شیوههای تحقیق آشنا باشند.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان خواستار دقت نظر مدیران در مسائل پژوهشی شد و بر اهمیت دنبالهروی از علم و دوری از جهل به عنوان سرخط اصلی مسیر طلبگی تاکید کرد و گفت: در حوزه الهیات و معارف اسلامی باید به دنبال محصول و هدف صحیح بود.
خانم حسینی واعظ با اشاره به اینکه پژوهش، روح تشنه انسان را سیراب میکند، افزود: طلاب باید برای پاسخگویی به نیازهای کمالطلبانه خود تلاش کنند و موانع را از سر راه بردارند.
وی اخلاق در پژوهش را مقدسترین اصل دانست و ضمن تأکید بر لزوم توجه طلاب به انگیزه خود در مسیر تحقیق، از مدیران و مسئولان پژوهشی خواست که به دانشپژوهان در رسیدن به ایدههای نو کمک کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان اعلام کرد: در هفدهمین جشنواره بانوی کرامت 394 اثر از استان گلستان مشارکت داشتهاند.
انتخاب طبلگی یکی از مهمترین انتخابهای جوانان است
خانم سیده نفیسه حسینی واعظ، در بخش دیگری از سخنان خود، به بحث و بررسی مسائل مربوط به پذیرش پرداخت و حوزه علمیه را یکی از مهمترین نهادهای دینی جامعه ایرانی دانست و گفت: انتخاب طبلگی یکی از مهمترین انتخابهای جوانان است که به رغم وجود دیگر انتخابها، برخی این مسیر را برای زندگی خود انتخاب میکنند.
وی به موضوع پذیرش حوزه علمیه خواهران اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد: در سال آینده، پذیرش مدارس با دقت بیشتری در گزینش همراه باشد.
همچنین، ایشان خواستار بررسی دلایل ریزش طلاب توسط مدیران شد و بر اهمیت تشویق طلاب فارغالتحصیل برای شرکت در آزمون اساتید و تکریم جایگاه اساتید و نیز استفاده از اساتید علمی تأکید کرد.
قابل ذکر است در پایان نشست آموزشی و پژوهشی که بصورت جداگانه با هر یک از معاونان مربوطه برگزار شد، اختتامیه هفدهمین جشنواره بانوی کرامت و دهمین مسابقات رشد برگزار شد و از طلاب برگزیده در جشنواره بانوی کرامت، مسابقات رشد و نیز طلاب ممتاز مدارس علمیه استان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما