
در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ حوزههای علمیه خواهران، مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، جزئیات ثبتنام، فرایند پذیرش و شرایط ادامه تحصیل در این نهاد آموزشی را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ یزد، حجت الاسلام و المسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در گفتوگویی با اشاره به آغاز ثبتنام سال تحصیلی جدید حوزه علمیه خواهران بیان کرد: ثبتنام در مقطع عمومی از طریق مراجعه حضوری به مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور و همچنین از طریق وبگاه http://paziresh.whc.ir از تاریخ ۱ اردیبهشت الی ۲۰تیرماه۱۴۰۴ انجام میگیرد.
وی در خصوص زمان برگزاری آزمون ورودی تصریح کرد: آزمون به صورت حضوری و همزمان در سراسر کشور، در روز چهارشنبه اول مردادماه ۱۴۰۴ برگزار میشود، منابع آزمون در دفترچه پذیرش مشخص شده و داوطلبان با دریافت فایل دفترچه، میتوانند به منابع آزمونی نیز دسترسی داشته باشند.
حجت الاسلام کارگر شورکی همچنین افزود: پذیرش متقاضیانی که دارای مدرک پایان دوره اول متوسطه (سیکل) هستند، بدون آزمون انجام میشود و این افراد بر اساس معدل کل (حداقل ۱۵)، مصاحبه حضوری و تحقیقات محلی مورد ارزیابی قرار میگیرند، شرط سنی این دسته از داوطلبان حداکثر ۱۸ سال سن(متولدین ۱/۱/۱۳۸۶ و پس از آن) می باشد.
وی در ادامه توضیح داد: نخستین مقطع در نظام آموزشی حوزه، مقطع عمومی است که با رویکرد علوم و معارف اسلامی و به صورت پیوسته (سطوح یک و دو) ارائه میشود، در پایان این دوره، مدرک سطح دو (کارشناسی) به دانشآموختگان اعطا میگردد، این برنامه برای دو گروه، دارندگان دیپلم و دارندگان مدرک سیکل، طراحی شده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران یزد خاطرنشان کرد: نظام آموزشی حوزههای علمیه خواهران مبتنی بر ساختار نیمسال-واحدی است و هر سال تحصیلی شامل دو نیمسال، هر یک به مدت ۱۵ هفته آموزشی و سه هفته برای امتحانات است.
وی در ادامه بیان کرد: امکان ادامه تحصیل در سطوح بالاتر در استان یزد فراهم است، در حال حاضر، مدارس علمیه خواهران در شهرهای یزد، میبد و اردکان در مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و در شهرهای یزد و میبد در مقطع سطح چهار فعالیت دارند، معرفی تفصیلی این مراکز و شرایط پذیرش آنها در فرصتی دیگر ارائه خواهد شد.
این مقام مسئول در خصوص فرایند مصاحبه، افزود: مصاحبه ورودی با هدف سنجش صلاحیتهای عمومی، استعداد علمی، انگیزهها و علایق داوطلب انجام میشود، سؤالات این بخش شامل مباحث دینی، اجتماعی، عمومی، سیاسی است، حضور داوطلبان در جلسه مصاحبه در زمان تعیینشده الزامی است و عدم حضور به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
وی در پایان با تأکید بر اعتبار مدارک تحصیلی حوزه گفت: مدارک صادره از حوزههای علمیه خواهران، چه در مسیر ادامه تحصیل در حوزهها یا دانشگاهها و چه برای استخدام رسمی در نهادهای مختلف، معتبر و قابل استناد است.
انتهای پیام/
نظر شما