
کارشناس سیاسی در نشست سیاسی_بصیرتی با عنوان تحلیل خطبه صد و نود و دو نهج البلاغه در جمع طلاب و اساتید که به میزبانی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) قائمشهر برگزار شد، با اشاره به خطبه صد و نود و دو نهج البلاغه و مقایسه آن با شرایط کنونی جامعه گفت: اگر بدنه جامعه با رهبر خود همنظر نباشد، مشکلاتی پیش خواهد آمد و باید تلاش شود گفتمان انقلاب اسلامی در قشر خاکستری جامعه گسترش یابد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/مازندران، سجاد حیدرنژاد کارشناس سیاسی در نشست سیاسی_بصیرتی با عنوان تحلیل خطبه صد و نود و دو نهج البلاغه در جمع طلاب و اساتید که به میزبانی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) قائمشهر برگزار شد، اظهار کرد: خطبه صد و نود و دو نهج البلاغه را میتوان با شرایط کنونی جامعه مقایسه کرد.
وی در سخنان خود به پیشبینیهای این خطبه در مورد انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: این خطبه به وضوح دوران سختی را توصیف میکند که مردم قبل از انقلاب تجربه کردند. آقای حیدرنژاد بیان کردند که در آن زمان، مردم در رنج و سختی بودند و پس از آن با وحدت و از خودگذشتگی، توانستند از تنگدستی نجات یابند و خداوند نیز به خاطر این وحدت، آنان را مورد رحمت و عزت قرار داد.
وی تأکید کرد: در عصر استعمار جدید، اجازه فکر کردن به مردم داده نمیشود و رسانهها به شکلگیری افکار عمومی میپردازند. آقای حیدرنژاد به جنگ شناختی اشاره کردند و گفتند که در این جنگ، افراد باید به دقت به آنچه که میپندارند، توجه کنند و از قدرت رسانهها آگاه باشند. ایشان به نقل قولی از مکهولان اشاره کردند که در آن زمان، رسانهها به شکلگیری افکار عمومی و جهتدهی به آن پرداخته بودند.
آقای حیدرنژاد همچنین به اهمیت وحدت اجتماعی در هر جامعه، به ویژه در جامعه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر بدنه جامعه با رهبر خود همنظر نباشد، مشکلاتی پیش خواهد آمد. به عنوان مثال، پس از رحلت پیامبر اکرم (ص)، مردم علی (ع) را به راحتی کنار گذاشتند، در حالی که او ولی خدا بود و بر اساس وحی، باید پس از پیامبر رهبری جامعه را بر عهده میگرفت.
کارشناس سیاسی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مورد گفتمان انقلاب اسلامی گفت: باید تلاش شود تا این گفتمان در قشر خاکستری جامعه گسترش یابد.
آقای حیدرنژاد به تقسیم مردم به سه گروه عالم، متعلم و مگسهایی که به هر سمتی میروند، اشاره و تأکید کرد: اگر در این زمینه کوتاهی شود، انقلاب از بین خواهد رفت. او گفت که هر گروهی که بتواند قشر خاکستری را به سمت خود جذب کند، میتواند نیرو جمع کند و بر این اساس، باید تلاش کرد تا افکار و اندیشههای صحیح را به مردم منتقل کرد.
آقای حیدرنژاد در ادامه به تقابل دو نوع روحانیت، یعنی روحانیت ناب و روحانیت قلابی، اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با دو نوع اسلام، یعنی اسلام آمریکایی و اسلام ناب، مواجه هستیم.
وی همچنین به نامهای از ۳۰۰ دانشجوی بسیجی به رهبر انقلاب در سال ۹۷ اشاره کرد که در آن به مشکلات کشور و ضرورت عدم تعامل با آمریکا پرداخته شده بود.
آقای حیدرنژاد گفت: در زمان مذاکره ترامپ گفته بود که توافق نامه را پاره خواهد کرد و در آن زمان رهبر انقلاب گفتند: در صورت پاره شدن توافق نامه توسط آمریکا ایران آن را آتش خواهد زد.
وی در پایان به ضرورت گفتمانسازی در سه لایه اندیشه، فرهنگ و هنر، و سیاست اشاره کردند و گفتند که باید از طریق فرهنگ و هنر، افکار و اندیشههای صحیح را به مردم منتقل کرد.
آقای حیدرنژاد تأکید کرد: در مذاکرات با آمریکا، باید به عدم اعتماد به طرف مقابل توجه شود و گفتند که دانشگاه و وزارت خارجه باید نگاه انقلابی داشته باشند.
وی همچنین به خطر نفوذ در جامعه اشاره و بیان کرد: نفوذ جریانی میتواند تفکر افراد را خراب کند و به اقتصاد کشور آسیب برساند.
آقای حیدرنژاد با تأکید بر اهمیت وحدت و همدلی در جامعه، از حاضران خواست تا در راستای گفتمانسازی و انتقال اندیشههای صحیح به مردم تلاش کنند و به نقش کلیدی جوانان در این فرآیند اشاره کردند.
وی همچنین به ضرورت مطالعه آثار شهید آوینی و دیگر اندیشمندان تأکید کرد و افرود: این آثار میتواند به درک بهتر از وضعیت کنونی و چالشهای پیشرو کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما