آزادی فکر و عمل برای رسیدن به خوشبختی در زندگی مشترک لازم است
249217

حجت الاسلام والمسلمین مرادی استاد حوزه بیان کرد: برای رسیدن به خوشبختی در زندگی مشترک، هر یک از طرفین باید آزادی فکر و عمل داشته و عقایدیشان محترم شمرده شود.

به گزارش خبرگزاری کوثر از استان فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین مرادی کارشناس مسائل خانواده در کارگاه آموزشی گامی به سوی خوشبختی که ویژه طلاب و عموم برادران و خواهران مجرد و متاهل با هدف ارائه راهکارهای مناسب ارتباطی در زندگی فردی و اجتماعی برگزار شد، گفت: ازدواج دختر و پسر، پیوند دو نفر نیست، بلکه پیوند دو خانواده می باشد و زمانی که طرفین ازدواج می کنند، دو نوع فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی به هم پیوند می‌ خورد و زمینه‌ ای برای ایجاد وحدت و یکپارچگی میان این آداب و رسوم، هنجارها و ارزش‌ها، مقررات، نقش‌ها و عادت‌ها در قالب یک فرهنگ و سنت جدید به وجود می‌آید.
حجت الاسلام والمسلمین مرادی ابراز کرد: برای رسیدن به خوشبختی در زندگی مشترک، هر یک از طرفین باید آزادی فکر و عمل داشته و عقایدیشان محترم شمرده شود.
کارشناس مسائل خانواده به اعتقادات زوجین اشاره کرد و گفت: زمانیکه فردی به راحتی در مورد عقاید و خواسته‌های خود صحبت می‌ کند یعنی در کنار انسان احساس امنیت خاطر و تعلق کرده و دلیلی بر پنهان کاری ندارد.
وی به حرمت همسر اشاره و بیان کرد: در جمع خانواده خود، احترام همسرتان را نگه دارید تا دیگران نیز احترام همسر شما را حفظ کنند.
حجت‌ الاسلام والمسلمین مرادی به بیان وظایف شوهر نسبت به زن پرداخت و گفت: زنان نیز در امور داخلی خانه و تدبیر در امور خانواده و فراهم کردن فضای مناسب عاطفی و محیط نشاط آمیز و لذت بخش و تربیت فرزندان و بهسازی اقتصاد خانواده سهم بسیاری دارند و مردان باید نسبت به جایگاه و نقش زنان در امور خانه و سهم آنان در این زمینه توجه کنند.
کارشناس مسائل خانواده تاکید کرد: مرد که در بیرون خانه مشغول کار و تلاش است، زمان رفت و آمد خود را تنظیم و بر طبق برنامه عمل کند و بدون علت، تأخیر در بازگشت به منزل نداشته باشد.

 

برچسب‌ها