طلاب خواهر در مقابله با کرونا ایثار کردند / رسالت سنگین طلاب در ترویج معارف دین
254641

مدیر کل روابط عمومی، ارتباطات و اموربین الملل حوزه های علمیه خواهران گفت: آنچه که همزمان با شیوع کرونا توسط طلاب به جریان افتاد، معنی گرفتن دوباره بسیاری از ارزش ها و فضیلت های انسانی بوده است و طلاب با نقش آفرینی خود اثبات کردند که هنوز ایثار زنده است.

به گزارش خبرگزاری کوثر، حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری در سلسله وبینار آرزوی روایت، باز اندیشی پیرامون یاریگری در برابر بیماری همه گیر کرونا با موضوع جهان پسا کرونا که صبح امروز در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به زمان شیوع این ویروس اظهار داشت: برخلاف انتظار بشریت، اتفاقی در دنیا افتاد که شاید تنها برخی پیش بینی‌ها می توانست آن را روایت کند، یک پدیده و ابر رویدادی که دنیا را در تحت تاثیر قرار داد که در ادامه کویید 19 نام گرفت.  

وی افزود: کنشگران دینی ما توانستند در کنار شیوع این ویروس، افتخار جدیدی میان دینداران رقم بزنند و در واقع کویید 19 یک اپیدمی نبود بلکه یک سبک زندگی بود که شیوه زندگی مردم جهان را تحت تاثیر قرار داد. 

مدیرکل روابط عمومی، ارتباطات و امور بین الملل حوزه علیمه خواهران تصریح کرد: ما در دنیایی زندگی می کنیم که جهانی شدن و جهانی سازی، از سیاست های کل و بر دنیا حاکم بود، اما با شیوع ویروس کرونا همه سازمان های جهانی رو به تعطیلی رفتند و خیلی از کشورهایی که حامی سازمان های جهانی بودند از آنان ناامید شدند و فردگرایی به طور واقعی در این دنیا با پدیده کرونا اتفاق افتد. 

حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری با اشاره به تأثیر مستقیم ویروس کرونا بر ارتباط های بین المللی اظهار داشت: در دنیایی که همه به دنبال تشکیل سازمان های بین المللی بودند، ویروس کرونا باعث شد تا همه کشورها به جان یک دیگر بیفتند و نگذارند اقلام دارویی به دیگری برسد و اگر در دنیایی زندگی می کردیم که همه از جهانی شدن و یاری یکدیگر سخن می گفتند، تمامی کشورهای مدعی، کنش گری خود را تغییر دادند و همه آرمان های قبلی خود را فراموش کردند.

وی کرونا را یک ویروس چندوجهی دانست و گفت: کرونا ویروس در اقتصاد، فضای سایبری و اجتماعی خود را نشان داد و یکی از عرصه هایی که این ویروس روی آن تأثیرگذار بود، حوزه دین است لذا این نشست می‌خواهد توضیح دهد که آموزه های دینی چگونه باعث ایجاد یک همیاری در کشور برای مواجه با این بحران شد.

مدیرکل روابط عمومی، ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: حقیقت این است که طلبه های خواهر حتی با وجود محدودیت های کرونا، ترویج دین را متوقف نکردند و حضور موثر آن ها در زمینه های مختلف مانند تغسیل اموات و ...، نه تنها در ترویج دین بلکه در زمینه تحقیق دین نیز عملکرد روشنی داشت. 

حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری با استناد به آمارهای جهانی اظهار داشت: موضوع مهم این است که دینداری چه مقدار از کرونا متاثر بود و آیا با شیوع کرونا، انسان به خداوند بازگشت یا از او روی برگرداند؟ مطابق با آمارهای جهانی که در ماه مارس توسط دانشگاه شیکاگو منتشر شد، 47 درصد مردم گفته اند که کرونا در برگشت آن ها به خداوند تأثیر داشته است و از این مهم می توان نتیجه گرفت که کرونا زمینه ای برای بازگشت به سمت خداوند بود. 

وی افزود: این افزایش برگشت مردم به سمت خداوند در کنار وجه مثبتی که دارد، می تواند یک چالش سنگین برای متولیان دینی، مخصوصا طلاب باشد که در توزیع معارف دین، رسالت بزرگی دارند. 

مدیرکل روابط عمومی، ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: نکته اصلی الهایت یاریگری این است که طلاب و حتی کشیشان و رهبران دینی را مجبور کرد تا به گونه ای دیگر به دستگیری از یاران خود بپردازند.

وی ادامه داد: آنچه که همزمان با شیوع کرونا توسط طلاب به جریان افتاد، معنی گرفتن دوباره بسیاری از ارزش ها و فضیلت های انسانی بوده است و بزرگترین انقلابی که طلاب به پا کردند، احیا کردن ارزش ها و مفاهیمی است که رو به فراموشی بود و طلاب با نقش آفرینی خود اثبات کردند که هنوز ایثار زنده است.

مدیرکل روابط عمومی، ارتباطات و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: نکته اصلی الهیات یاریگری این است که طلاب و حتی کشیشان و رهبران دینی را مجبور کرد تا به گونه ای دیگر به دستگیری از یاران خود بپردازند.

برچسب‌ها