شکوفایی ارزش‌های الهی با جذاب سازی انتقال معارف دینی

مدیر مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار گفت: هنر جذاب سازی انتقال مفاهیم دینی موجب شکوفایی ارزش‌های الهی در دل کودک و نوجوان می شود

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، خانم منیره سادات کامرانی مدیر مدرسه علمیه حضرت آمنه (سلام الله علیها) فریدونکنار، در گفت‌وگویی درباره برگزاری کارگاه تربیت مربی هنر جذاب‌سازی  انتقال معارف دینی بیان کرد: یکی از گروه‌های آسیب‌ پذیر جامعه، گروه سنی کودک و نوجوان است. دشمنان ما با ابزاری بنام فضای مجازی برای این گروه سنی برنامه‌های جذاب و متنوع، اما مسموم دارند. دشمن بطور هدفمند در تقابل با تربیت اسلامی سعی دارد این گروه سنی را تحت تأثیر انحرافات فکری و عقیدتی قرار دهد و آنان را از ارزش‌های الهی و انسانی دور کند. 

وی افزود: این موضوع ما را بر آن داشت  تا با برنامه ریزی مدون در نقطه مقابل جبهه دشمن با استفاده از ابزار هنر، دوره تربیت مربیان نحوه انتقال مفاهیم دینی بصورت جذاب با ابزارنوین و بدون ابزار برگزار کنیم و با همراهی استاد حجت الاسلام و المسلمین اخوان، آگاهی و مهارت‌های لازم را به مربیان در ده ساعت بصورت کارگاهی آموزش داده شد. روش جذابسازی در این کارگاه مقدماتی،  بصورت برگزاری مسابقه، بازی، کاردستی، طنز، شعر، داستان سرایی و نمایش و پخش کلیپ‌های محتوایی موجب  نشاط معنوی شده و اینگونه مفاهیم دینی و اخلاقی را به کودک و نوجوان منتقل می کند. زیرا خلاقیت و بهره‌مندی از هنر رسانه در ارائه معارف دینی، همچون نوری است که تاریکی‌های ذهن را روشن می‌کند و دل‌ها را به سوی حقیقت هدایت می‌نماید.

مدیر مدرسه علمیه حضرت آمنه (س) فریدونکنار با اشاره به اقدامات اخیر گفت: یک ماه قبل از ایام عید، به تمامی ارگان‌های دینی و تربیتی شهرستان از جمله سازمان تبلیغات، آموزش و پرورش، سپاه شهرستان، مدارس علمیه استان و بسیج شهرستان، بخشنامه‌ای را ارسال و اطلاع رسانی نمودیم و حدود ۱۰۰ نفر در این کارگاه تربیت مربی شرکت کردند.

وی در ادامه بیان کرد: این کارگاه در دو روز متوالی و در دو بخش جذاب برگزار شد. بخش اول به‌صورت کار عملی استاد با دانش آموزان صورت گرفت. بالغ بر ۳۰۰ دانش‌آموز دختر به همراه معلمان و مربیان پرورشی و طرح امین در شیفت صبح حضور یافتند.  استاد اخوان با الگوهای مذکور با نشاط، مفاهیم الهی را در دل دانش‌آموزان دمید و لحظات خوشی را برای آنان رقم زد. بخش دوم نیز در دو شیفت عصر  با حضور نزدیک به ۱۰۰ نفر شرکت‌کننده مربیان برگزار شد که در پایان دوره آزمون کتبی و سپس به همه شرکت کنندگان گواهی نامه اعطا شد، در این کارگاه، به‌طور اجمال در مرحله مقدماتی ۱۰ ساعت و به‌صورت آفلاین ۱۰۰ ساعت آموزش ارائه می‌شود.

وی اشاره کرد: طلابی از چندین مدرسه علمیه استان، از جمله مدارس بندپی، بابل، آمل، محمودآباد و ساری نیز در این کارگاه حضور داشتند و حتی افرادی غیر از طلاب نیز به جمع ما پیوسته بودند، که نشان‌دهنده‌ی اشتیاق و علاقه‌مندی به یادگیری و ارتقاء دانش دینی است.

خانم کامرانی در پاسخ به هدف از برگزاری این کلاس‌ها گفت: برای مقابله با دشمنی که به‌طور هدفمند به بنیان‌های فکری و اخلاقی ما حمله‌ور شده، باید قوی و مؤثر پاسخ دهیم. هر هزینه‌ای که در این مسیر صرف کنیم، در مقایسه با هزینه‌های دشمن ناچیز است. هدف ما از برگزاری این کلاس‌ها، تثبیت و تحکیم خانواده‌ها در برابر انحرافات فکری و اخلاقی در تربیت کودک و نوجوان است. برگزاری این کارگاه جذاب‌سازی معارف دینی با این حجم بالای شرکت‌کننده در داخل مدرسه علمیه، می‌تواند انگیزه‌ای برای مشتاقان دروس دینی باشد و همین حضور، زمینه‌ساز جذب و پذیرش بیشتر در این حوزه خواهد بود. ما به دنبال ایجاد فضایی هستیم که در آن، کودک و نوجوان با  ارزش‌های دینی و فرهنگی خود آشنا شود و بتواند در برابر چالش‌های فضای مجازی دشمن ایستادگی کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha