-
در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم مطرح شد؛
از ورود به مباحث قرآنی تا اجرای طرح مسطورا
پژوهشگر طرح ملی زندگی با آیهها گفت: قرآن گمشده من در دانشگاه بود، لذا بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی وارد حوزه شدم و با مباحث قرآنی فلسفه و کلام آشنایی پیدا کردم که در ادامه از کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی» و کمک اساتید برجسته طرح «مسطورا» را در تهران پیاده کردیم.
-
مصاحبه با طلبه موفق و شرکتکننده در دوره آموزشی نهضت سئو
طلبه موفق مرکز تخصصی درهالصدف تهران انگیزه خود از شرکت در دوره آموزشی نهضت سئو را تقویت مهارتهای نگارشی و تولید محتوای اثرگذار در فضای مجازی عنوان کرد.
-
مدیر مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) شاهرود مطرح کرد؛
مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) شاهرود حائز رتبه سوم جشنواره علامه حلی در بخش اساتید
مدیر مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) شاهرود گفت: مدرسه علمیه حضرت معصومه(س)شاهرود که به همت امام جمعه وقت سال ۱۳۸۴ تأسیس شد، در سال جاری برگزیده رتبه سوم جشنواره علامه حلی در بخش اساتید شده است.
-
مقایسه تطبیقی جایگاه زن در قرآن و فمینیسم؛ از کرامت ذاتی تا برابری اجتماعی
پژوهشگر و معاون مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) اهواز، با اشاره به جایگاه زن از منظر قرآن کریم و نظریات فمینیسم، گفت: قرآن بر کرامت ذاتی انسانها و نقشهای مکمل زن و مرد در خانواده تأکید دارد، در حالی که فمینیسم به دنبال برابری کامل و نقد ساختارهای سنتی جنسیتی است.
-
رگزیده چهل و یکمین مسابقات بینالمللی قرآن کریم مطرح کرد؛
نظم و استمرار همراه با علاقه، سه کلید حفظ قرآن
برگزیده چهل و یکمین مسابقات بینالمللی قرآن کریم گفت: در راه شیرین حفظ قرآن باید اصول حفظ از جمله نظم و استمرار را یاد بگیریم، اگر نظم نباشد جبران آسیبهای حفظ آسان نیست، زحمات فرد به هدر میرود و خیلی زود محفوظات را فراموش میکند.
-
در گفتوگویی مطرح شد؛
تقویت مهارتهای ارتباطی در خانواده، کلید سلامت روان و روابط پایدار است
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی به بررسی اهمیت مهارتهای ارتباطی در خانواده پرداخت و گفت: ارتباط مؤثر میتواند به بهبود سلامت روانی و عاطفی اعضای خانواده کمک کند.
-
مدارس علمیه به رسانه قوی مجهز باشند/ ضرورت حضور طلاب در تمامی مراکز آموزشی و نهادهای دولتی و غیردولتی
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) آمل گفت: تقویت رسانۀ قوی جهت اطلاعرسانی فعالیتهای حوزه و دادن خدمات مفید از حوزه علمیه به بانوان و جوانان شهر از کارهایی است که میتواند در انجام وظایف مدرسه تأثیرگذار باشد و بانوان و خانوادهها را به سمت حوزههای علمیه بکشاند.
-
تلاش حوزه علمیه تنکابن در پیادهسازی آرمانهای انقلاب اسلامی
مدیر مدرسه علمیه فاطمهالزهراء تنکابن گفت: مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) تنکابن شیرود، مرکزی اثر بخش در پیادهسازی آرمانهای مقدس انقلاب و رهبری و تربیت دینی فرزندان انقلاب است.
-
حوزههای علمیه نقش بسزایی در برطرف کردن آسیبهای اجتماعی دارند
مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمهالزهراء(س) آبادان گفت: حوزههای علمیه به عنوان نهادهای آموزشی و فرهنگی در زمینه علوم دینی، نقش مهمی در تحقق اهداف اجتماعی و برطرف کردن آسیبهای اجتماعی دارند.
-
اشاعه معنویت به مردم جهان از ضروریات دین است
مسئول دپارتمان آموزش زبانهای خارجی حوزه علمیه حضرت زینب(س) شهر رفسنجان در راستای اشاعه معنویت به مردم جهان، آموزش و تدریس در عرصه تبلیغ بینالملل را مورد توجه قرار داده است.
-
نقش حوزه علمیه خواهران همدان در تصمیمگیریهای شهر
مدیر مدرسه علمیه تخصصی فدک همدان گفت: حوزه علمیه خواهران همدان با تعاملات گستردهای که با سازمانها و ادارات استان و حضور در جلسات سازمانها و ستادها و گروههای مردمی بهعنوان عضو کارآمد در هیأت اندیشهورز، تأثیر فراوانی در تصمیمگیریهای کلانِ فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی شهر داشته است.
-
قانون حمایت از خانواده و ترویج عفاف و حجاب، زیربنای تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی ایران
پژوهشگر و استاد حوزه گفت: قانون حمایت از خانواده و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، بهعنوان یک سیاست کلان، به تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی ایران کمک میکند. این قانون با هدف حفظ حقوق زنان، افزایش امنیت اجتماعی و تقویت بنیان خانواده، تلاش دارد تا از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کند و فرهنگ دینی و اخلاقی را در جامعه ترویج دهد.
-
از تحصیل تا تأسیس مؤسسه قرآنی
حمیده جوادی، نخبه فرهنگی و طلبه سطح دو، از زمان تحصیل به امر تبلیغ پرداخته و سالهاست در حوزه علمیه فاطمهالزهراء(س) بم به تدریس مشغول و در حال حاضر مدیر مؤسسه بشارت فهرج از توابع بم است.
-
در گفتوگویی مطرح شد؛
حجاب، عامل حفظ شخصیت و امنیت اخلاقی در جامعه است
مدیر سطوح عالی مدرسه علمیه فاطمهالزهرا(س) سمنان، به اهمیت حجاب و عفاف در اسلام اشاره کرد و آن را عاملی برای حفظ شخصیت فردی و امنیت اخلاقی جامعه دانست و تأکید کرد: رعایت حجاب شرعی نه تنها واجب است، بلکه به سلامت روانی و اجتماعی خانوادهها نیز کمک میکند.
-
لایحه حمایت از فرهنگ حجاب و عفاف؛ انگیزهای در تقویت هویت اسلامی و فرهنگی جامعه
پژوهشگر و استاد حوزه در گفتوگویی به چالشهای اخیر پیرامون حجاب و عفاف اشاره و از تصویب لایحه «حمایت از فرهنگ حجاب و عفاف» در مجلس به عنوان گامی مثبت برای تقویت هویت اسلامی و فرهنگی جامعه یاد کرد، و بر لزوم اجرای مؤثر این قانون و همکاری دستگاههای اجرایی نیز تأکید کرد.
-
در گفتوگویی مطرح شد؛
نمرهمحوری موجب فاصله گرفتن از طلبه تراز و نزدیکشدن به طلبه حفظمحور میشود
مدیر مدرسه علمیه سید الشهداء اصفهان گفت: یکی از راههای جذب طلاب در حوزه، وارد شدن نام حوزههای علمیه در دفترچه کنکور است، کاری که غیر از اطلاع رسانی، علمیت حوزه را نیز اثبات میکند.
-
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی مطرح کرد؛
شرط معنوی "قوه قدسیه" امری لازم در اجتهاد بانوان و آقایان
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به شرط معنوی قوه قدسیه، گفت: مجتهد باید علاوه بر جهات علمی، تقدس روح و قوت و طهارت نفس داشته باشد و از اعوجاج و کژاندیشی، استبداد رای، عناد و حب و بغض و عدم اعتدال خارج باشد.
-
در گفتگویی اختصاصی مطرح شد؛
از چالشهای اجتماعی و اخلاقی خانوادههای ایرانی تا نگاهی به تأثیرات و راهکارها برای تقویت بنیان خانوادهها
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران و مدرس حوزه، در گفتگویی به چالشهای اجتماعی و اخلاقی خانوادههای ایرانی اشاره و تأکید کرد: تغییر سبک زندگی و تأثیرات منفی فضای مجازی بر تربیت فرزندان تأثیر گذاشته است، وی همچنین نقش حوزههای علمیه در راستای تقویت بنیان خانوادهها و لزوم بازگشت به آموزههای اسلامی را نیز مهم دانست.
-
بانوی طلبه موفق؛
بسیاری از آثار هنری زیبا اما خالی از محتوای عمیق و دینی هستند/ علاقه مردم به هنر، سبب ورود من به عرصه هنر شد
خانم زهرا امیری، طلبه حوزه و مدیر مسئول مؤسسه هنری انعکاس در یزد گفت: احساس میکنم بسیاری از آثار هنری زیبا اما خالی از محتوای عمیق، بهویژه محتوای دینی هستند. با توجه به علاقه مردم به هنر، تصمیم به ورود به این عرصه گرفتهام تا بتوانم آثاری تولید کنم که هم زیبا باشند و هم محتوای عمیق و دینی را منتقل کنند.
-
در گفتوگویی مطرح شد؛
مادران؛ معلمان نخستین و نقش بیبدیل آنان در تربیت دینی فرزندان
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی به نقش کلیدی مادران در تربیت دینی فرزندان اشاره و تأکید کرد: ایجاد محیطی معنوی و محبتآمیز در خانواده، الگو بودن والدین و تقویت مهارتهای تربیتی از جمله عوامل مؤثر در این فرآیند هستند.
-
احیای هویت زن مسلمان ایرانی با تکیه بر سیره فاطمی
مدرس و پژوهشگر حوزه گفت: مسیر زمینهسازی ظهور حضرت ولیعصر(عج) و احیای هویت زن با تمسک به سیره فاطمی و نقش مهم همسری، مادری و تربیت نسلی صالح و پرداختن به نقشآفرینیهای مؤثر اجتماعی، علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، تربیتی، ورزشی ترجمان عینی و عملی الگوی سوم زن تراز ارزشهای انقلاب اسلامی، میسر میشود.
-
ارسال بیش از ۴۰۰ فعالیت تبلیغی به جشنواره "ایدههای تبلیغی جنات"
مدیرکل تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات تخصصی گفت: تاکنون بیش از ۴۰۰ فعالیت تبلیغی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و هدف این است که فعالیتهای میدانی به عنوان مدل و الگو برای سایر مبلغین معرفی شود.
-
خانم راضیهسادات سیدخراسانی:
تحصیل در حوزه، امکان ورود به مراکز علمی و آکادمیک را فراهم میکند
خانم راضیهسادات سیدخراسانی استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به بایستگی تحصیل در حوزههای علمیه گفت: علمآموزی و کسب دانش در حوزه، فرصتی غنیمت است که امکان ورود به مراکز گوناگون علمی و آکادمیک را برای افراد فراهم میکند.
-
طلبگی درگاه ورود به تحصیل مکتب اهل بیت علیهمالسلام است
طلبه سطح ۳ حوزه خوهران گفت: آنچه برای من باعث افتخار است انتخاب مسیر طلبگی است چرا که طلبگی ورود به درگاه تحصیل مکتب اهلبیت(ع) است که پر از خیر و برکت است.
-
مدیرحوزه علمیه خواهران استان تهران:
۷۲ مدرسه علمیه و ۷ هزار طلبه خواهر در تهران وجود دارد/ حضور چشمگیر خواهران طلبه در طرح امین
مدیر حوزه علمیه خواهران تهران، طرح امین را در شکلگیری شاکله اعتقادی و معنوی دانش آموزان بسیار موثر دانست و عنوان کرد: خواهران طلبه در این طرح حضور چشمگیرتری دارند.
-
نیمه گمشده خود را با انتخاب مسیر طلبگی یافتم
بعد از ۶ ماه به این نتیحه رسیدم که نیمه گمشدهای دارم که باید آن را پیدا کنم و بالاخره در طلبگی نشانی از آن یافتم و با وجود تمسخر و حرف و حدیثها وارد حوزه علمیه شدم.
-
در گفتوگو با معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان مطرح شد:
گزارش بخشی از فعالیتها و اقدامات معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان
جعفری گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برنامههای متنوع فرهنگی از قبیل برگزاری همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود در مشهد مقدس، راهبری و برپایی مواکب در شهرهای مختلف استان توسط مدارس ویژه ایام اربعین حسینی در بازه زمانی ده روز و اعزام مبلغین بهویژه مبلغین زباندان به کشور عراق در ایام اربعین حسینی انجام شد.
-
در گفت و گو با بانوی طلبه پژوهشگر برتر مطرح شد:
زمانِ به غفلت گذرندان و گریز نیست؛ زمان زمانِ شتاب و دویدن است
بانوی طلبه پژوهشگر برتر گفت: انس با کتاب از کودکی زمینه علاقه مندی پژوهش در بزرگسالی شد.
-
گفت و گو با نویسنده اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد
اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد با موضوع "مقارنه مبانی اخلاق در قرآن کریم، تورات و انجیل" توسط خانم مریم حسنپور دفاع شد.
-
معرفی کتاب «کاوشهای فقهی اصولی»
استاد حوزه علمیه خواهران گفت: کتاب «مجموعه کاوشهای فقهی اصولی» مشتمل بر مقالات فقهی و اصولی است که ناظر بر شیوههای مقاله نویسی مرسوم رشتههای علوم انسانی است.