-
در گفتوگویی مطرح شد؛
مادران؛ معلمان نخستین و نقش بیبدیل آنان در تربیت دینی فرزندان
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی به نقش کلیدی مادران در تربیت دینی فرزندان اشاره و تأکید کرد: ایجاد محیطی معنوی و محبتآمیز در خانواده، الگو بودن والدین و تقویت مهارتهای تربیتی از جمله عوامل مؤثر در این فرآیند هستند.
-
احیای هویت زن مسلمان ایرانی با تکیه بر سیره فاطمی
مدرس و پژوهشگر حوزه گفت: مسیر زمینهسازی ظهور حضرت ولیعصر(عج) و احیای هویت زن با تمسک به سیره فاطمی و نقش مهم همسری، مادری و تربیت نسلی صالح و پرداختن به نقشآفرینیهای مؤثر اجتماعی، علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، تربیتی، ورزشی ترجمان عینی و عملی الگوی سوم زن تراز ارزشهای انقلاب اسلامی، میسر میشود.
-
ارسال بیش از ۴۰۰ فعالیت تبلیغی به جشنواره "ایدههای تبلیغی جنات"
مدیرکل تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات تخصصی گفت: تاکنون بیش از ۴۰۰ فعالیت تبلیغی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و هدف این است که فعالیتهای میدانی به عنوان مدل و الگو برای سایر مبلغین معرفی شود.
-
خانم راضیهسادات سیدخراسانی:
تحصیل در حوزه، امکان ورود به مراکز علمی و آکادمیک را فراهم میکند
خانم راضیهسادات سیدخراسانی استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به بایستگی تحصیل در حوزههای علمیه گفت: علمآموزی و کسب دانش در حوزه، فرصتی غنیمت است که امکان ورود به مراکز گوناگون علمی و آکادمیک را برای افراد فراهم میکند.
-
طلبگی درگاه ورود به تحصیل مکتب اهل بیت علیهمالسلام است
طلبه سطح ۳ حوزه خوهران گفت: آنچه برای من باعث افتخار است انتخاب مسیر طلبگی است چرا که طلبگی ورود به درگاه تحصیل مکتب اهلبیت(ع) است که پر از خیر و برکت است.
-
مدیرحوزه علمیه خواهران استان تهران:
۷۲ مدرسه علمیه و ۷ هزار طلبه خواهر در تهران وجود دارد/ حضور چشمگیر خواهران طلبه در طرح امین
مدیر حوزه علمیه خواهران تهران، طرح امین را در شکلگیری شاکله اعتقادی و معنوی دانش آموزان بسیار موثر دانست و عنوان کرد: خواهران طلبه در این طرح حضور چشمگیرتری دارند.
-
نیمه گمشده خود را با انتخاب مسیر طلبگی یافتم
بعد از ۶ ماه به این نتیحه رسیدم که نیمه گمشدهای دارم که باید آن را پیدا کنم و بالاخره در طلبگی نشانی از آن یافتم و با وجود تمسخر و حرف و حدیثها وارد حوزه علمیه شدم.
-
در گفتوگو با معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان مطرح شد:
گزارش بخشی از فعالیتها و اقدامات معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان
جعفری گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برنامههای متنوع فرهنگی از قبیل برگزاری همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود در مشهد مقدس، راهبری و برپایی مواکب در شهرهای مختلف استان توسط مدارس ویژه ایام اربعین حسینی در بازه زمانی ده روز و اعزام مبلغین بهویژه مبلغین زباندان به کشور عراق در ایام اربعین حسینی انجام شد.
-
در گفت و گو با بانوی طلبه پژوهشگر برتر مطرح شد:
زمانِ به غفلت گذرندان و گریز نیست؛ زمان زمانِ شتاب و دویدن است
بانوی طلبه پژوهشگر برتر گفت: انس با کتاب از کودکی زمینه علاقه مندی پژوهش در بزرگسالی شد.
-
گفت و گو با نویسنده اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد
اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد با موضوع "مقارنه مبانی اخلاق در قرآن کریم، تورات و انجیل" توسط خانم مریم حسنپور دفاع شد.
-
معرفی کتاب «کاوشهای فقهی اصولی»
استاد حوزه علمیه خواهران گفت: کتاب «مجموعه کاوشهای فقهی اصولی» مشتمل بر مقالات فقهی و اصولی است که ناظر بر شیوههای مقاله نویسی مرسوم رشتههای علوم انسانی است.
-
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
وضعیتشناسی نسبت به عرصههای تعلیم و تربیت صورت گرفته است/ ایجاد گروه علمی، اصلیترین الزام حمایت همهجانبه از استادان
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه نگاه جامع به مقوله پیچیده تعلیم و تربیت، لازمه کارایی و اثربخشی برنامههای مرتبط با این حوزه است، گفت: شورای سیاستگذاری در چند سال اخیر، پروژههای مطالعاتی گستردهای انجام داده و با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، وضعیتشناسی نسبت به عرصههای تعلیم و تربیت صورت گرفته است.
-
سلب هویت اصیل بانوان در رأس نقشه شوم دشمنان قرار دارد
استاد حوزه و پژوهشگر علوم دینی گفت: دشمنان با شناخت ظرفیت تربیتی بانوان سعی در بی تأثیر نمودن این جایگاه دارند و برای این امر نقشه شوم سلب هویت اصیل بانوان را در رأس قرار داده اند.
-
در گفتوگویی تشریح شد؛
دستاوردهای مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران در عرصه پایاننامهها
معاون پژوهش مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران گفت: حدود ۴۵ درصد دفاعیه پایاننامه حوزههای علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ و حدود ۳۰ درصد کل دفاعیههای پنج سال اخیر، در این مرکز انجام شده است.
-
رئیس اداره سبک زندگی و تعالی خانواده حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
عزاداری امام حسین(ع)؛ مانور قدرت خانوادگی در تمدنسازی نوین اسلامی
خانم میرجعفری گفت: امام حسین(ع) با خانواده در صحرای کربلا حضور یافت تا به جهانیان بفهماند جریانسازی اسلامی، باید در بستر خانواده شکل بگیرد تا ابعاد تأثیرگذاری آن، همه جانبه بوده و نسل به نسل تداوم یابد.
-
استاد پیشکسوت حوزه علمیه خواهران استان یزد مطرح کرد؛
جهانی اندیشیدن ضرورت بانوی طلبه تراز انقلاب/ هنر و رسانه؛ دو ابزار کار طلبه امروزی
استاد پیشکسوت حوزه علمیه خواهران یزد با تبیین ویژگی های بانوی طلبه تراز انقلاب، جهانی اندیشیدن و بکارگیری ابزار هنر و رسانه را شرط موفقیت طلبه امروزی در انجام مأموریت های طلبگی عنوان کرد.
-
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران:
هدف از برگزاری مسابقه رشد، ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی است
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به برگزاری مسابقه رشد نهم، گفت: ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی با دو شیوه کتابخانهای و پیمایشی از ویژگیهای این مسابقه علمی است.
-
طلبه استعداد برتر حوزههای علمیه خواهران:
طلاب مسئولیتپذیر در حل مسائل جامعه تربیت شوند/ ضرورت استفاده بهینه از فعالیتهای پژوهشی طلاب
پژوهشگر و طلبه استعداد برتر سطح ۴ حوزه های علمیه خواهران گفت: بیشتر موضوعات کار شده به صورت مسئلهمحور و جهت حل مشکلات و مسائل جامعه نوشته نمیشود، بلکه بیشتر برای ارتقاء از رتبه ای به رتبه دیگر و یا برای اخذ مدرک، مقاله نوشته میشود؛ از این رو باید طلاب مسئولیتپذیر در حل مسائل جامعه تربیت شوند تا مقالاتی در این راستا بنویسند.
-
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران:
اقتدار، عزت و هویت ملی هر کشوری وابسته به علم و پژوهش است
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران با بیان این که روحانیت و حوزههای علمیه، ریشه در تاریخ علم دارند، گفت: از این رو علاوه بر تغذیه فکری و پشتوانه علمی حکومت اسلامی و نظام بتوانند جوامع بشری را با نظام ارزشی اسلام بخصوص در حوزه زن و خانواده آشنا و تغذیه فکری و پشتیبانی علمی کنند.
-
مدیر کل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
ضرورت توانمندسازی پژوهشی بانوان طلبه در راستای نیل به مرجعیت علمی ملی و بینالمللی
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزه های علمیه خواهران گفت: اداره کل پژوهش های تحصیلی با هدف ارتقای کمّی و کیفی پژوهشهای پایانی طلاب در مقاطع مختلف، همچون سنوات گذشته تلاش در جهت توانمندی پژوهشی بانوان طلبه به منظور نیل به مرجعیت علمی حوزه علمیه خواهران در سطح ملی و بین المللی داشته و کلیه برنامه ریزی ها و راهبردهای این اداره کل را بر همین اساس طراحی نموده است.