-
مدیرحوزه علمیه خواهران استان تهران:
۷۲ مدرسه علمیه و ۷ هزار طلبه خواهر در تهران وجود دارد/ حضور چشمگیر خواهران طلبه در طرح امین
مدیر حوزه علمیه خواهران تهران، طرح امین را در شکلگیری شاکله اعتقادی و معنوی دانش آموزان بسیار موثر دانست و عنوان کرد: خواهران طلبه در این طرح حضور چشمگیرتری دارند.
-
نیمه گمشده خود را با انتخاب مسیر طلبگی یافتم
بعد از ۶ ماه به این نتیحه رسیدم که نیمه گمشدهای دارم که باید آن را پیدا کنم و بالاخره در طلبگی نشانی از آن یافتم و با وجود تمسخر و حرف و حدیثها وارد حوزه علمیه شدم.
-
در گفتوگو با معاون فرهنگی و تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان مطرح شد:
گزارش بخشی از فعالیتها و اقدامات معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران استان خوزستان
جعفری گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برنامههای متنوع فرهنگی از قبیل برگزاری همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود در مشهد مقدس، راهبری و برپایی مواکب در شهرهای مختلف استان توسط مدارس ویژه ایام اربعین حسینی در بازه زمانی ده روز و اعزام مبلغین بهویژه مبلغین زباندان به کشور عراق در ایام اربعین حسینی انجام شد.
-
در گفت و گو با بانوی طلبه پژوهشگر برتر مطرح شد:
زمانِ به غفلت گذرندان و گریز نیست؛ زمان زمانِ شتاب و دویدن است
بانوی طلبه پژوهشگر برتر گفت: انس با کتاب از کودکی زمینه علاقه مندی پژوهش در بزرگسالی شد.
-
گفت و گو با نویسنده اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد
اولین رساله سطح ۴ حوزه علمیه خواهران یزد با موضوع "مقارنه مبانی اخلاق در قرآن کریم، تورات و انجیل" توسط خانم مریم حسنپور دفاع شد.
-
معرفی کتاب «کاوشهای فقهی اصولی»
استاد حوزه علمیه خواهران گفت: کتاب «مجموعه کاوشهای فقهی اصولی» مشتمل بر مقالات فقهی و اصولی است که ناظر بر شیوههای مقاله نویسی مرسوم رشتههای علوم انسانی است.
-
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
وضعیتشناسی نسبت به عرصههای تعلیم و تربیت صورت گرفته است/ ایجاد گروه علمی، اصلیترین الزام حمایت همهجانبه از استادان
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه نگاه جامع به مقوله پیچیده تعلیم و تربیت، لازمه کارایی و اثربخشی برنامههای مرتبط با این حوزه است، گفت: شورای سیاستگذاری در چند سال اخیر، پروژههای مطالعاتی گستردهای انجام داده و با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، وضعیتشناسی نسبت به عرصههای تعلیم و تربیت صورت گرفته است.
-
سلب هویت اصیل بانوان در رأس نقشه شوم دشمنان قرار دارد
استاد حوزه و پژوهشگر علوم دینی گفت: دشمنان با شناخت ظرفیت تربیتی بانوان سعی در بی تأثیر نمودن این جایگاه دارند و برای این امر نقشه شوم سلب هویت اصیل بانوان را در رأس قرار داده اند.
-
در گفتوگویی تشریح شد؛
دستاوردهای مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران در عرصه پایاننامهها
معاون پژوهش مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران گفت: حدود ۴۵ درصد دفاعیه پایاننامه حوزههای علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ و حدود ۳۰ درصد کل دفاعیههای پنج سال اخیر، در این مرکز انجام شده است.
-
رئیس اداره سبک زندگی و تعالی خانواده حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
عزاداری امام حسین(ع)؛ مانور قدرت خانوادگی در تمدنسازی نوین اسلامی
خانم میرجعفری گفت: امام حسین(ع) با خانواده در صحرای کربلا حضور یافت تا به جهانیان بفهماند جریانسازی اسلامی، باید در بستر خانواده شکل بگیرد تا ابعاد تأثیرگذاری آن، همه جانبه بوده و نسل به نسل تداوم یابد.
-
استاد پیشکسوت حوزه علمیه خواهران استان یزد مطرح کرد؛
جهانی اندیشیدن ضرورت بانوی طلبه تراز انقلاب/ هنر و رسانه؛ دو ابزار کار طلبه امروزی
استاد پیشکسوت حوزه علمیه خواهران یزد با تبیین ویژگی های بانوی طلبه تراز انقلاب، جهانی اندیشیدن و بکارگیری ابزار هنر و رسانه را شرط موفقیت طلبه امروزی در انجام مأموریت های طلبگی عنوان کرد.
-
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران:
هدف از برگزاری مسابقه رشد، ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی است
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به برگزاری مسابقه رشد نهم، گفت: ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی با دو شیوه کتابخانهای و پیمایشی از ویژگیهای این مسابقه علمی است.
-
طلبه استعداد برتر حوزههای علمیه خواهران:
طلاب مسئولیتپذیر در حل مسائل جامعه تربیت شوند/ ضرورت استفاده بهینه از فعالیتهای پژوهشی طلاب
پژوهشگر و طلبه استعداد برتر سطح ۴ حوزه های علمیه خواهران گفت: بیشتر موضوعات کار شده به صورت مسئلهمحور و جهت حل مشکلات و مسائل جامعه نوشته نمیشود، بلکه بیشتر برای ارتقاء از رتبه ای به رتبه دیگر و یا برای اخذ مدرک، مقاله نوشته میشود؛ از این رو باید طلاب مسئولیتپذیر در حل مسائل جامعه تربیت شوند تا مقالاتی در این راستا بنویسند.
-
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران:
اقتدار، عزت و هویت ملی هر کشوری وابسته به علم و پژوهش است
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران با بیان این که روحانیت و حوزههای علمیه، ریشه در تاریخ علم دارند، گفت: از این رو علاوه بر تغذیه فکری و پشتوانه علمی حکومت اسلامی و نظام بتوانند جوامع بشری را با نظام ارزشی اسلام بخصوص در حوزه زن و خانواده آشنا و تغذیه فکری و پشتیبانی علمی کنند.
-
مدیر کل پژوهشهای تحصیلی حوزههای علمیه خواهران مطرح کرد:
ضرورت توانمندسازی پژوهشی بانوان طلبه در راستای نیل به مرجعیت علمی ملی و بینالمللی
مدیرکل پژوهشهای تحصیلی حوزه های علمیه خواهران گفت: اداره کل پژوهش های تحصیلی با هدف ارتقای کمّی و کیفی پژوهشهای پایانی طلاب در مقاطع مختلف، همچون سنوات گذشته تلاش در جهت توانمندی پژوهشی بانوان طلبه به منظور نیل به مرجعیت علمی حوزه علمیه خواهران در سطح ملی و بین المللی داشته و کلیه برنامه ریزی ها و راهبردهای این اداره کل را بر همین اساس طراحی نموده است.
-
برنامههای متعدد مرکز نشر هاجر همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی
مدیرعامل مرکز نشر هاجر همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، برنامه های این مرکز را تشریح کرد.
-
مدیر کل پژوهش های تحصیلی حوزههای علمیه خواهران:
گسترش فرهنگ کتابخوانی در جامعه موجب تعالی و ارتقای فرهنگ عمومی افراد میشود
مدیرکل پژوهش های تحصیلی حوزههای علمیه خواهران با تبریک آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: بر همه صاحبان اندیشه و خرد روشن است که هر چه فرهنگ کتابخوانی در جامعه گسترش یابد، فرهنگ عمومی افراد آن جامعه نیز تعالی مییابد و قطعا نمیتوان توسعه و رشد همه جانبه جامعه را، بدون در نظر گرفتن مطالعه و کتاب مورد بحث و نظر قرار داد.
-
هرمزگان؛ میزبان نخستین همایش بینالمللی با عطر فاطمی و حسینی/ ناگفتههایی از بزرگترین همایش حوزههای علمیه خواهران
مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، هدف از برگزاری همایش «مادران فاطمی، تربیت حسینی، تمدن نوین اسلامی» را ارائه پاسخ به شبهاتی پیرامون مسئله زن و انجام رسالت واقعی حوزه در ترویج مفاهیم الهی و مرتبط با زن و خانواده عنوان کرد و به تشریح برنامههای این همایش بینالمللی پرداخت.